Tehnički kutak > Tuning skutera
Ba20d žarulje na skuteru
SlowRider:
--- Citat: stalker - 21 Srpanj, 2009, 13:40:40 ---Ja sam još prošle godine pokrenuo ovaj topic http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=12080.0 nisam dobio nijedan konkretan odgovor.
Tnx SlowRider na linku za Tomosov dućan u Rijeci. Poslao sam im upit.
--- Kraj citata ---
Znaci bila je tema o tome, eto nisam vidio, a nasao sam gdje ima halogenih zarulja i oni salju postom :icon_thumright: u toj trgovini ima i halogenih zarulja za Luna Vision skutere i sve ostale koji koriste P26s, ako se ne varam to su malaguti F12 i F15, NRG MC3...
Mislim da je clan "ratz_hell" narucio zarulje za svoju lunu jer sam mu dao link, pa pisite ovdje o svojim iskustvima. :glasses9:
b_l_a_c_k:
--- Citat: SlowRider - 21 Srpanj, 2009, 16:27:03 ---Znaci bila je tema o tome, eto nisam vidio, a nasao sam gdje ima halogenih zarulja i oni salju postom :icon_thumright: u toj trgovini ima i halogenih zarulja za Luna Vision skutere i sve ostale koji koriste P26s, ako se ne varam to su malaguti F12 i F15, NRG MC3...
Mislim da je clan "ratz_hell" narucio zarulje za svoju lunu jer sam mu dao link, pa pisite ovdje o svojim iskustvima. :glasses9:
--- Kraj citata ---
da li salju u BiH
zokizo:
25kn???? jbt ja imam H8 25W na runneru i jedna mi dode 80kn u piaggio servisu, da su bar moje 25 kn
SlowRider:
--- Citat: zokizo - 22 Srpanj, 2009, 14:15:56 ---25kn???? jbt ja imam H8 25W na runneru i jedna mi dode 80kn u piaggio servisu, da su bar moje 25 kn
--- Kraj citata ---
da su za Tomos, onda bi te H8 bile 25kn
stalker:
Ove od 25 kn su obične "like" halogen pa sam odustao od kupnje. Proizvođač je sudeći po kutiji neki no name a imaju i prave halogenke ali dođu 50 kn komad. Još kad platiš dostavu dođe jako skupo a ne znaš što kupuješ jer bi ih prvo trebalo isprobati kako svijetle.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju