Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
mmario73:
Već odavno smo ustanovili da mi prednji disk osciluje, i da ne bi bilo loše da ga stavimo u strug i ako ništa drugo makar prekontrolišemo... Po ovom pitanju sam spremio u strugu prihvat koji je prethodno postrugan na nulu kako bi eliminisali eventualne ekscentre u glavi struga.. i komparater-subitor koji koristim za proveru cilindra...
ii disk je sa jedne strane u nuli, a sa druge osciluje 3/100 mm... po navodima starog strugara koji dolazi kod nas povremeno da radi, ovaj materijal ne vredi ni napadati sa vidija nožem, jer je toliko tvrd da će biti iskidan, a i nije sigurno da mi sa nožem struga možemo da poravnamo u nulu, velika verovatnoća je da ćemo samo pogoršati stanje...
ovi diskovi se rade na magentnoj brusilici, gde cnc mašina prevede neki brusni kamen i tako izvuče nulu... i pošto sam proverio onaj rms koji imam na polici, taj se šeta 1/10mm .. huh, odlučim se da vratim ovaj Stage6 natrag i očekujem da se jednog dana poravna od same upotrebe
sledi nabavka ovih silen blokova, jer su na subframe samo predvideli neke šrafove, meni je to malo bezveze da udara u ramu.. i najbolja pomoć je kod obližnjeg vulkanizera koji proizvodi ove blokove od neke gume za traktore..
pa pošto nije imao u dimentiji visine 50mm koliko sam ja tražio, izradio mi je dve gumene podloške debljine 10mm pa je tako 40+10 moja dimanzija, ali sam morao produžiti osovinu 8mm sa navojem, pa je bilo i nešto varenja
sve u svemu ok je...
mhr-team:
ovo centriranje zadnjeg točka je stvarno zeznuto, jer oko zna da vara, tak da se teško pouzdati u njega... najbolje je kad su skinute gume i skuter na felgama, stavit ga na neki stoli i dvije paralelne šipke (po meni najbolje onaj UD ili LD profil što se koristi kod rigipsa) i onda dovedeš u centar i to je to.. osobno sam radio ovako kao ti, našao sam točku na rami koja je bila u centru i spustio špagu i po tome se ravnao i naravno naprijed po prednjem točku :icon_thumright:
mmario73:
znam Stažiću video sam kada si to radio , milsim na BiH forumu, pa nema mi druge najverovatnije ću morati i ja izraditi preko zime neko postolje jer mi svakako ide na živce ovako po zemlji raditi, i tada ću videti da iskombinujem i dve paralelne vinkle za centriranje, .. iskren da budem još uvek nisam 100% zadovoljan neki dan sam gledao, vozio se iza sr-ke na drugom skutu, i mislim da ide još malo u dva traga....
Idemo dalje.. naredni dan je usledila montaža Koso RX1N sata, imao sam već jedan ovakav na Kymco motoru i vrlo sam zadovoljan informacijama koje mogu da se dobiju iz Racing moda... da ne pišem ponovo ovaj primerak je na polici spreman za SR-ku već dve godine i čeka na trenutak montaže
sledi postavljanje magneta.. obavezno je severni pol okrenuti prema senzoru, u fabričkim šrafovima baš nema mesta za montažu te sam morao malo sa 6mm burgijom da proširim rupe u glavama... Sam Koso sam montirao tako što sam prekrojio fabrički Koso nosač koji ide u pakovanju i njega fiksirao šelnom za samu kandžu volana, nije neko ekstra rešenje, ali nije ružno a usput nisam ništa bušio u samoj kandži volana, pisao sam gore da se ježim koliko mi to slabašno deluje, tačno me iritira bilo kakvo slabljenje tog alu komada..
evo slike
sledi povezivanje.. meni ovde treba kontinualni plus, njega imam na kontakt bravi, i treba mi plus sa kontakt ključa, njega i masu isto imam na samoj bravi, odnosno konektoru koji povezuje kontakt bravu...
ostalo je povezati impuls sa cdi-ja koji ide prema bobini, za to sam sproveo jednu posebnu žicu, i signal sa reostata koji meri nivo goriva, to imam u instalaciji koja ide prema fabričkoj tabli... kabel za merenje temperature mi je već sproveden, njega sam koristio i ranije dok sam merio sa malim stage6 obrtomerom, konektori su identični.. i to je sve od meni potrebnih informacija sa ovog sata, brzina, obrtaji, temperatura i gorivo.. ostalo za svetla i migavce me ne zanima....
evo sklopljen, prednja maska zatvorena
gokiSP:
Ovo što je Anto rekao za dvije šipke stvarno funkcionira i dobro je riješenje. Radili smo jednu srku 50 na 150 i pomoću dvije šipke smo mašinu doveli u centar bez ikakvog problema i sve je bilo gotovo kroz par sati uključujući varenje nosača selena.
mhr-team:
a daj ne vjerujem da je taj koso sat tako mali? :o
na slikama mi izgleda prilično veći, a ovako na snimci mi je baš nekako mizeran? jel mi možeš mario reći samo njegovu širinu i visinu na najširim odnosno najvišim dijelovima?
inače mario najjeftinije ti je uzet taj LD ili UD profil za rigips, prilično jeftino a ravno i služi odlično... i jako je dobro ako možeš da motor bude na felgama kada to radiš... i kad ga tu centriraš onda nađi na rami di mu je sredina i opet pusti špagu i vidi gdje leži na felgi, ako je u centru onda je to - to... :icon_thumright:
--- Citat: gokiSP - 08 Listopad, 2012, 22:44:00 ---Ovo što je Anto rekao za dvije šipke stvarno funkcionira i dobro je riješenje. Radili smo jednu srku 50 na 150 i pomoću dvije šipke smo mašinu doveli u centar bez ikakvog problema i sve je bilo gotovo kroz par sati uključujući varenje nosača selena.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju