Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
B.E.R.O.:
Koja sitnica a zezanje danima,a??
Da li se meni to cini ili ti je skuter pobijelio??
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
;D
CoK:
Steta sto nisi blize, dao bi ti ja svoju BB burgiju da se igras :)
sto se tice koso satova
nemoj rezati stock instalaciju, sakri je pod masku i zice spoji ovim spojnicama sa slike (skroz desno), koso ima svoj dio instalacije koji dode uz sat i to ce ti biti dosta do drag volana a da se ne vidi ostatak. Lijepo i uredno :icon_thumright:
mmario73:
da da tako sam i mislio, imam sve te nastavke i nosač za drag volan... sve 5
mmario73:
pronađoh svoju temu, evo da dodam šta je i kako još rađeno... nemojte mi zameriti što kasnim :)
============================================================================
NO COMMENT
mmario73:
Malo sam u šoku juče bio pa nisam pisao ništa, dakle posle farbanja sam imao problema sa OMG ventilom jer malo curka i kaplje u nekim međupoložajima, imao sam ranije dok su trke bile, manuelni ventil neki isto italijanski, ali mi ga je Vikac sa Sendom jednom prilikom pozajmio, pošto mu je klasičan Tomos ventil pravio problema... i sad... pošto mi kapa taj OMG rešim da stavim jedan novi Tomos ventil, međutim ubrzo se i pojavio problem, sa gušenjem i propadanjem obrtaja, na punom gasu.. posle toga sam imao i vakumski novi, i opet ovu OMG slavinu koja malo kapa, ali ima definitivno najbolji protok...
Guma koja se oljuštila sa Tomos ventila , mala privreda se kako na slikama vidimo nagomilala ispred čašice igličastog ventila... Kako je na ovom Mikuni-ju iglica koja nosi plovak malo presovana, ne može lagano da se izvadi kao kod Dellorto karburatora, nisam ni skidao, ventil je vizuelno delovao ok... Međutim pošto sam u zadnjih par navrata imao sličnih problema sa igličastim, a i Saby iz Horgoš-a me savetovao da proverim ne bilo mi teško, hvala mu na sugestiji, reših da izbijem tu iglicu nosač plovka, nekim probodcem i malenim čekićem... Na slikama se vidi da je ventil OK i da je čašica čista, ali ipak ne da mi đavo mira hajde da izvadim čašicu napolje, i imam šta da vidim... dva tri končića gume se tu okreću, i kako je rupica na čašici debljine max 1-2mm, i to je ukupan protok goriva za celokupno napajanje karburatora, savršeno je jasno da je neki od gumenih končića povremeno i delimično zapušio dovod goriva...
Zaključićemo da sa malom privredom, taman bila to i obična slavina za gorivo, ima više problema neko koristi, čovek napravi jedno, i pokvari dve stvari... Kad samo pogledam koliko mi je tema veća zbog ovog detalja, i ne razmišljam koliko sam puta skinuo i stavio karburator, i menjao diznu, bušio čep rezervara, a mogao sam i zalepiti cilindar od sve te cirkusijade... Vozim već par meseci na najdebljoj dizni i maksimalno podignutoj igli kao i najviše moguće otvorenom nivou na plovku iz sigurnosti, večito mi trokira motor, goriva ne zna se koliko sam bacio kroz auspuh....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju