Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (41/75) > >>

Iwo SR Tuono:
Mario oče :D

ivanm:
imaš i one samourezne vijke... vanjski navoj je M6 a unutarnji neki grubi navoj koji se zareže u aluminij i još se prije ugradnje na njega stavi epoxija i to ne može više mrdnut.

CoK:

evo rijesenje za sva vremena...ubaci se piksa sa navojem i zaljepi u bloku i nikad vise nece provrtit navoj  :glasses9:

ovakve su garniture inace malo skuplje ali eto...da se zna da ima rijesenja i za mekani aluminij ;)

ivanm:
e, ili to, da...

mmario73:
dalje sam samo pokušao da uklopim ovu krmaču od mikunija

on definitivno mora da ide natrag ili sa subfrejmom ili sa izbacivanjem bloka, pa da izradim neku drugu prirubnicu... prema napred čisto sumnjam da će biti mesta mada i ovde moram podizati prirubnicu, i nešto je iskositi...

za prvo vreme se zadržavam na stage6 tm24 karbu koji imam od ranije, i ovde krećem sa poznatim parametrima, 138 glavna dizna i skroz podignuta igla za otvoren difuzor odnosno nešto manje za neki otvoreniji drag filter... evo kako on stoji, mada sam i ovde sećam se morao da malo spustim nivo goriva na plovku jer je na granici da preliva...

brembo originalna dvoklipna sam očistio i rasklopio i proverio, originalne gumice na klipovima još ni trunke ne puštaju, to za sada ne menjam... montiran je 200mm RMS novi disk, i za divno čudo ulazi u čeljusti taman, i ako je fabrički 190mm, tih 5mm u poluprečniku klešta predviđaju.. unutra su nove ferodo pločice...

i naravno novo teflonosko čelično armirano crevo, hebo pakovano, međutim galfer je proizvođač... sipao sam Motul dot 5.1 ulje... ogromna je razika u pritisku ručice, dobio sam tvrdu kočnicu najzad.. videćemo kako će na putu raditi...

toliko od vikenda...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju