Tehnički kutak > Tuning skutera

najbolje ulje

<< < (12/22) > >>

seba:

--- Citat: andy - 07 Srpanj, 2009, 15:21:06 ---Ma vozim stalno full sintetiku.. Al mogo bi i tak, jedino kaj me zanima još jel ima veze ak bi pomješao malo tts-a u posudi za ulje s ovim ipone kad bi njega nadolio...

--- Kraj citata ---
vec sam ti napisao da ti nece biti nista

dhorvat:

--- Citat: doritos - 06 Srpanj, 2009, 13:19:21 ---jurca scoot sport je dobar za dosta turpijane skuteve, ono vrtnja 12-14000okretaja??

--- Kraj citata ---

Scoot Sport 2 je odličan i do srednjeg midrace-a, a pogotovo na base-u  :icon_thumright:

--- Citat: cameosb - 06 Srpanj, 2009, 20:20:07 ---uzeo sam silcolene sport scoot 2

--- Kraj citata ---

Odličan izbor  :icon_thumright:

dino73n:
Kakva je situacija sa full sintetic uljem sa OMV benzinskih crpki,ja ga koristim vec 4 godine i pokazalo mi se kao odlicno,ne mogu da se sjetim kako se prije zvalo a sad se  zove BIXXOL 2T 1:100 ima i obicno mineralno 1:50.

Prije i nije bilo za kupiti nista bolje tu gdje sam ja a sad se pojavio i silkolene scoot sport 2 po istoj cijeni kao i bixxol full sint pa sam u dilemi koje da koristim posto je bixxol full sint a silkolen je polusintetsko ulje.

duje87:
aj dobro kad vidin da ovde ima puno pametnjakovica..

kome je ovde od vas pametnih bloka motor,riknia motor ili osta bez kompresije od ininih ulja? ajmo nek se jave ti pametnjakovici pa da mozemo skupa nastavit srat po ininon ulju.

naravno da je mijesalica bila dobro odzracena i da je sve sa skuteron bilo ok

gokiSP:
ja svojin ocima vidia 2 motora kojima su klip i cilindar bili u uzasnom stanju nakon koristenja ininog ulja..naravno pricamo o ininom 2t plavom ulju..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju