Tehnički kutak > Tuning skutera

najbolje ulje

<< < (11/22) > >>

Giz:

--- Citat: Lugburz - 06 Srpanj, 2009, 01:33:15 ---zasto svi imate nesto protiv ininih ulja?ja san cua da su (opcenito,ne samo 2t) bolja od nekih razvikanih marki...

--- Kraj citata ---
Istina. Na dosta stručnih mjesta sam dobio potvrdu da su ulja bolja od nekih razvikanijih marki.

Isto tako i za našu Jana vodu, na svim istraživanjima je ispala jednom od najboljih voda u SVIJETU!

Pupo:

--- Citat: Giz - 06 Srpanj, 2009, 23:17:01 ---Istina. Na dosta stručnih mjesta sam dobio potvrdu da su ulja bolja od nekih razvikanijih marki.

Isto tako i za našu Jana vodu, na svim istraživanjima je ispala jednom od najboljih voda u SVIJETU!

--- Kraj citata ---

Kakve veze ima jana sa uljem?  :icon_scratch: Pa zna se da je jana  :icon_thumright:

Što se tiče ulja, stari mi je mehaničar radnih strojeva i u firmi koriste inina motorna ulja i sve šljaka bez problema. I što je najbolje, firme čije strojeve imaju(John Deere, Class, Caterpilar, BobCat), dopuštaju korištenje ininih ulja u garantnom roku jer je dobro, tj zadovoljavaju određene standarde.

Stvar je u tome da INA proizvodi dosta kvalitetna ulja zbog toga što im gorivo ima veliku količinu sumpora i ostalih nepoželjnih dodataka pa to kompenziraju donekle sa uljima. Iako nije riječ u ovoj priči o 2t uljima, moguće je povući neku paralelu!

Giz:
Pa Jana uvijek ide sa uljem najbolje.  :toothy12: :icon_biggrin:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: andy - 06 Srpanj, 2009, 20:26:03 ---Šta jel bi meni onda išo taj run s jagodama.. Mislim serijala nema veze full sintetika ?? Jer htio bi baš probat, a sad točim neki tts al polusintetika i kad bi dodo ovaj nema veze kaj bi mješalo se neko vrijeme  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Pa onda si uzimi ipone city a ne ipone run,to ti je polusintetika a isto mirisi po jagodama..

andy:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Srpanj, 2009, 15:09:46 ---Pa onda si uzimi ipone city a ne ipone run,to ti je polusintetika a isto mirisi po jagodama..

--- Kraj citata ---

Ma vozim stalno full sintetiku.. Al mogo bi i tak, jedino kaj me zanima još jel ima veze ak bi pomješao malo tts-a u posudi za ulje s ovim ipone kad bi njega nadolio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju