Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
doritos:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 20:50:21 ---za serijale pa sve do slabijeg midrace. ulje je dobro ali i dimi ko ćiro dok je hladna mašina. a o mirisu da i ne govorim.
--- Kraj citata ---
...stihl zakon... :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 20:02:55 ---ja sam čist zadovoljan sa ipone scoot run. ne dimi ni kad je hladan i nitko ti ne sere radi 2T-mirisa.
--- Kraj citata ---
Nasipao litru i vise nemam,pitao sebu nesto nemoze sad,imas mozda ti nesto viska za prodat? :toothy11: ili barem nekog ko bi mi mogao jeftinije nabavit?
(na run mislim)
smmania:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 05 Srpanj, 2009, 20:53:02 ---Nasipao litru i vise nemam,pitao sebu nesto nemoze sad,imas mozda ti nesto viska za prodat? :toothy11: ili barem nekog ko bi mi mogao jeftinije nabavit?
(na run mislim)
--- Kraj citata ---
meni frend naručivo u malom motu u rijeci 98 kn boca
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: smmania - 05 Srpanj, 2009, 20:54:01 ---meni frend naručivo u malom motu u rijeci 98 kn boca
--- Kraj citata ---
Ma ok,ali ja sam iz Zg-a,mene bi litra dok dode kostala 150kn :) ,trebam nekog iz blizeg podrucja,osim ako se moze nabavit pa pristojnoj cijeni pa onda ok,ja bi dao 100kn za litru
seba:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 05 Srpanj, 2009, 21:01:42 ---Ma ok,ali ja sam iz Zg-a,mene bi litra dok dode kostala 150kn :) ,trebam nekog iz blizeg podrucja,osim ako se moze nabavit pa pristojnoj cijeni pa onda ok,ja bi dao 100kn za litru
--- Kraj citata ---
mogu ja nabavit,samo reci koje trebas city ili run
tts otkad imam skuter,bila to serijala ili nakitani :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju