Tehnički kutak > Blokade

SPRINT eagle blokade ?

<< < (2/7) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: doritos - 05 Srpanj, 2009, 18:57:50 ---...ljep je skuter, nema sta...pa nek skida blokade na nekih 300km...vjerovatno su blokade ko i na drugim skuterima...na spuhu, na variomatu il mozda jos negdje..pa nek pita u servisu di je kupiio skut...

--- Kraj citata ---

Pitao sam i ja u servisu pa su mi rekli za samo jednu,na kraju se ispostavilo da ih ima 4

luna500rr:
stavi ga na centralnu nogaru i nabi puni gas, ako se razvrti: auspuh, sajba na variomatu... Ako se ne razvrti onda trebas promjeniti CDI :hello:
Pozeljan bi bio i jedan video i par slikica stroja, preljep je :toothy10:

sprint_:
mislim da nema blokan cdi razvrti se do negdje 7000 rpm :) sutra snimamo video pa da pogledate kako lijepo ide..a i zvuk mu je super grub

doritos:

--- Citat: sprint_ - 05 Srpanj, 2009, 19:03:02 ---mislim da nema blokan cdi razvrti se do negdje 7000 rpm :) sutra snimamo video pa da pogledate kako lijepo ide..a i zvuk mu je super grub

--- Kraj citata ---
...mozda ima mozda nema...do 7000 nije neka vrtnja za serijalu kolko ja znam...bar do 8000-9000 ...tek tada znas jel je blokan il nije...

sprint_:
sutra to provjerim sa CDI i najvjerovatnije da cemo ga na servis da vide te blokadice  ;D :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju