Tehnički kutak > Blokade
SPRINT eagle blokade ?
ROTKOS:
Pa gledo sam po meni nema taj prstena a mozda i ima posto sam u nov u svemu ovom zato i pitam,jer mozda i ima samo ja nisam video...:)
MaXoVaC:
taj skuter ima samo tu blokadu na cdi-u
ona mu sluzi kao prsten na variomatu....
prolazi skroz kroz deklo.....
skuter bez blokade ide 74kmh po cajgeru i 10500 okretaja... :laughing7: :laughing7:
ima ga moj drug zaribo mu je na 2500 km i 100 puta je bio na servisu...
NEMOJ SKIDATI BLOKADU.....RASPASTCE SE.... :laughing7: :laughing7:
sanatorium:
ej a sto si uradio na CDI ( jesi li samo prekinuo ta roza zica ili si i nesto drugo radio )
isto tako blokade imas na varijator a na spuh nemas ali mozes da izvadis katalizator is spuh rolnice oko 4.-4.5g malo tvrdi federi na kvaclo i treba da ide oko 75km/h i da ima bolje ubrzanje isto tako proveri na karb koju diznu imas ako je ispod br.50 onda pozelno je i nju promeniti
pixa.93:
bas ljepo izgleda motor
MaXoVaC:
--- Citat: sanatorium - 20 Rujan, 2009, 10:06:27 ---ej a sto si uradio na CDI ( jesi li samo prekinuo ta roza zica ili si i nesto drugo radio )
isto tako blokade imas na varijator a na spuh nemas ali mozes da izvadis katalizator is spuh rolnice oko 4.-4.5g malo tvrdi federi na kvaclo i treba da ide oko 75km/h i da ima bolje ubrzanje isto tako proveri na karb koju diznu imas ako je ispod br.50 onda pozelno je i nju promeniti
--- Kraj citata ---
samo odpojis onu zicu :hello: :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju