Općenito > Generalno o skuterima

Zx ili pro replica??

<< < (3/3)

Lazo:

--- Citat: Srdjan_sf2 - 06 Srpanj, 2009, 00:03:35 ---Ajoooj, haha, poslednja 2 posta su suprotna za prvih nekoliko...
ja bih samo da izvucem max iz base kita tp trphy, a mislim da sa zx-om to bas i ne mogu... zato sam pitao za drugi auspuh, a namestilo se da drug prodaje pro replicu jer nije mogao da ga nasteluje... prodaje ga za manje od 100e ...

--- Kraj citata ---

kažem ti imao sam oba dva i vozao se s njima po par tisuća kilometara i pro replica se pokazala puuuuuuuno bolja od zx-a.... nju je teško naštelat samo na serijali a ti imaš kit pa nemaš onda problema s tim

dino gp1:

--- Citat: Srdjan_sf2 - 06 Srpanj, 2009, 00:03:35 ---Ajoooj, haha, poslednja 2 posta su suprotna za prvih nekoliko...
ja bih samo da izvucem max iz base kita tp trphy, a mislim da sa zx-om to bas i ne mogu... zato sam pitao za drugi auspuh, a namestilo se da drug prodaje pro replicu jer nije mogao da ga nasteluje... prodaje ga za manje od 100e ...

--- Kraj citata ---

Onda kupi gianelli shot ali po mome mišljenju ti je najbolje ostaviti zx-a jer će ti trajnost biti dosta veća a ako su ti bitnije performanse tu je shot :icon_biggrin:

radomir.g:
Yasuni R bi bio perfektan.. Samo gde njega naci kod nas...
Ako ne mislis na trajnost nego samo na performanse bice dobra replica, samo malo truda oko stelovanja i super :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju