Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem ,Runner ?!Update!zadnji post pitanje ?!

<< < (8/10) > >>

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2009, 13:58:34 ---Mislim da je na serafu kojim se anlaser pricvrsti za blok.

Trebas pogledat sve spojeve, kablove, a ako su u redu, onda probat sa drugim CDI/bobinom.
Provjeri i instrumentom da li imas ove vrijednosti na namotajima:

--- Kraj citata ---
90% sam siguran da je do tog sarafa ...jer kad sam sklapo motor ..frendu dao da zavrne saraf znaci ne onaj na kojem ima zica meni se cini crvena nego suprotni ....i puko mu je saraf jer je zatego ko slon....tako daje pola sarafa ostalo u bloku ali drzi jer ima i u alnaseru navoja malo ostalo...a meni se cini da ima i iznad releja od alnasera znaci liejva bocna strana repa isto pricvrscenja masa ...

Rossi:
ajde reko posto je prekuce bio napolju do kasno navece a navece bila neka zima ...ono vlazno..reko da nije gdje usla vlaga pa zato nema iskre ..kao sto je prosli put bilo poslije onog pranja sa miniwashom isto nema iskre i saceko 2 dana i upalio iz prve..i iznijeo ti ja njega na sunce danas lijepo ...reko ostavit cu ga do jedno 8 veceras ..bilo napolju nekih 30+ stepni...nigdje oblaka na nebu sve vedro...cujem ja nesto lupa napolju...ja na prozor kad imam sta i vidjet...lije iz nea i zemlje :D kapi ko kokice jbt :D parkiro ga eno..pokiso sav ...tek sad nece upalit jedno 10 dana ako je do toga hehe

Rossi:
ljudi sta moze bit ..iskre jednostavno nema...sve msa provjerio...od mase ...jedna je na alnaseru dole valjda a druga je na lijevoj strani repa ..tj strana gdje deklo...odma iznad releja za alnaser .....sve je tu ok ....motor sam vozio ...bez ikakvih problema se vozo....onda uzeo ugasio ga i parkiro ....i eto nece od tad da upali..pregledo neam iskre jebene....pregledo sve dzekove ...sve ok ...kablovima spojio preko aku od auta ..znaci nije ni do tog..osigurace pregledo,novu svjecicu probo.....znaci ostaje mi namotaji,bobina(CDI)kablo od svjecice,i regler ....sta prvo da pregledam i kako ....alfa mi je postavio gore da ispitam otpore na namotajima...jel ja kako mogu ispitat jel onu bacaju struju ikako....dole na dzeku ima 6 pinova onih .....ajde neka neko da savjet sta da pokusam ...hvala ...

vktr:

--- Citat: Rossi - 13 Srpanj, 2009, 18:05:56 ---ljudi sta moze bit ..iskre jednostavno nema...sve msa provjerio...od mase ...jedna je na alnaseru dole valjda a druga je na lijevoj strani repa ..tj strana gdje deklo...odma iznad releja za alnaser .....sve je tu ok ....motor sam vozio ...bez ikakvih problema se vozo....onda uzeo ugasio ga i parkiro ....i eto nece od tad da upali..pregledo neam iskre jebene....pregledo sve dzekove ...sve ok ...kablovima spojio preko aku od auta ..znaci nije ni do tog..osigurace pregledo,novu svjecicu probo.....znaci ostaje mi namotaji,bobina(CDI)kablo od svjecice,i regler ....sta prvo da pregledam i kako ....alfa mi je postavio gore da ispitam otpore na namotajima...jel ja kako mogu ispitat jel onu bacaju struju ikako....dole na dzeku ima 6 pinova onih .....ajde neka neko da savjet sta da pokusam ...hvala ...

--- Kraj citata ---
probaj još jednu svjećicu, možda te baš zadesilo da 2 nerade ???
ako možeš nekako (imaš multimetar, ili posudi) izmjeri te otpore da budeš siguran da nije nešto od toga otišlo

Rossi:

--- Citat: vktr - 13 Srpanj, 2009, 18:15:48 ---probaj još jednu svjećicu, možda te baš zadesilo da 2 nerade ???
ako možeš nekako (imaš multimetar, ili posudi) izmjeri te otpore da budeš siguran da nije nešto od toga otišlo

--- Kraj citata ---
a probo sam ih ukupno 6 :) 2 ngkbr9es nove i jednu iridiumku novu ....i one 3 polovne i jedna ne baca iskru....sve sam zive dzekove skino wdom prsko ....nista ....morat cu uzet pa sutra izmjerit ove otpore ..da ivdimd a nije do njih...a prije toga cu od frend uzet bombinu i njegov kabal od svjecie da vidim da nije do njega...a usput i regler.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju