Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem ,Runner ?!Update!zadnji post pitanje ?!
Rossi:
--- Citat: ivanm - 10 Srpanj, 2009, 07:37:44 ---onda negdje prelijeva 100%, pregledaj plovak..
--- Kraj citata ---
pregledo evo jutros plovak..uredno zatvara .....ali skut da upali nema sanse ..nece ni da cuje ....odo pogledat sad imal iskru ..pa ako sve tu bude uredu ..idemo dalje da vidim sta mu je ..
Rossi:
evo sad bio cacko oko skutera...reko adje da vidim imal iskre ...kad nema iskre nikako..probam drugu svjecicu ...nece ..probam jos jednu novu iz kutije nece ...nema motor uopste iskre ...ajde reko da nije sta do aku jer je vec prazan poprilicno..spojim od auta preko kablova ...ma nema iskre ...provjerim osigurace tj zamjenim ...djabe opet nema iskre...provjerio sve konektore na magnetu na bombini ,kablo svjecice sve ok ali iskre jebene nema ....ovo samo kod mene ima ....lijepo uredno palio motor ja ga vozio ugasio ga ....sutra dan doso digo iglu za jedan zarez i nece da upali..ajde reko previse goriva ...kad danas eto nema iskre uopste :S ...do cega moze ljudi bit ?? znaci nije mi crko sad u voznji pa da kazem nesto otislo..nije nista zafrkavalo..normala vozio ,ugasio ,parkiro ....i eto od juce nema iskre :S ....neznam nisam vise pametan..uzet cu 2 litra benzina posut ga i zapalit ....rijesim se muka a i troska ...najpametnije :angry9:
vktr:
--- Citat: Rossi - 10 Srpanj, 2009, 13:15:26 ---evo sad bio cacko oko skutera...reko adje da vidim imal iskre ...kad nema iskre nikako..probam drugu svjecicu ...nece ..probam jos jednu novu iz kutije nece ...nema motor uopste iskre ...ajde reko da nije sta do aku jer je vec prazan poprilicno..spojim od auta preko kablova ...ma nema iskre ...provjerim osigurace tj zamjenim ...djabe opet nema iskre...provjerio sve konektore na magnetu na bombini ,kablo svjecice sve ok ali iskre jebene nema ....ovo samo kod mene ima ....lijepo uredno palio motor ja ga vozio ugasio ga ....sutra dan doso digo iglu za jedan zarez i nece da upali..ajde reko previse goriva ...kad danas eto nema iskre uopste :S ...do cega moze ljudi bit ?? znaci nije mi crko sad u voznji pa da kazem nesto otislo..nije nista zafrkavalo..normala vozio ,ugasio ,parkiro ....i eto od juce nema iskre :S ....neznam nisam vise pametan..uzet cu 2 litra benzina posut ga i zapalit ....rijesim se muka a i troska ...najpametnije :angry9:
--- Kraj citata ---
na koji način ti to gledaš jel ima iskre?
ako se oćeš rješit ranera jeftino javi di si dođem po njega, neću ti ništa naplatit
Rossi:
--- Citat: vktr - 10 Srpanj, 2009, 13:17:52 ---na koji način ti to gledaš jel ima iskre?
ako se oćeš rješit ranera jeftino javi di si dođem po njega, neću ti ništa naplatit
--- Kraj citata ---
ubacim svjecicu u kantu vode i cekam da me derne struja :D .... odvrnem je ..ostavim ustekanu u lulicu...verglam,prislonim bilo gdje na masu..probo sam od cilindara,glave ,dekla,ma na sarafciger...nema sta nisam probo..jebene iskre nema....nego nesto sve kontam da mi nije los spoj na masi,zahrdjo ili tako sta .....gdje ono dodje masa na runneru novom zasarafljena ?? na jednom mjestu ili vise ??
3alfa3:
Mislim da je na serafu kojim se anlaser pricvrsti za blok.
Trebas pogledat sve spojeve, kablove, a ako su u redu, onda probat sa drugim CDI/bobinom.
Provjeri i instrumentom da li imas ove vrijednosti na namotajima:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju