Tehnički kutak > Tuning skutera

derbi gp1 pomoć......hitno

<< < (5/7) > >>

gokiSP:
jebali se pol dana sa karbom i da bi nakraju skinuli novu svijecicu koja je normalno bacala iskru i stavili staru ngk b9 s kojom upali normalno na zub al prekida..sutra ce stavit novu svijecicu pa cemo vidit...

Tony_gp1:
ja se nadam da je svjećica.....hvala ti goki zbilja si car....svima hvala....sutra stavljam svjećicu.....i mislim da će bit ok....javim sve sutra

seba:
slican problem smo imali speed i ja isto trokira i gledamo struju karb,cijeli dan se je*emo i onda stavimo bezveze champion svjecicu od 15kn i skuter radi super odonda
tako da je vrlo moguce da je do svjecice

gokiSP:
ma nista..samo zovi ako sta treba..jbg nismo napravili bas nesto al jbg kad nemas s cim..da smo imali danas svijecicu znali bi odmah jel do nje ili nije..vidit cemo sutra...doc cu za koji dan pa cemo promjenit i lamelice..

--- Citat: seba - 07 Srpanj, 2009, 01:02:37 ---slican problem smo imali speed i ja isto trokira i gledamo struju karb,cijeli dan se je*emo i onda stavimo bezveze champion svjecicu od 15kn i skuter radi super odonda
tako da je vrlo moguce da je do svjecice

--- Kraj citata ---

isti k**ra* i nama danas, kuzis denso je nova i normalno baca iskru, zazor dobar..nemas sta osim jebat se oko karba i onda kasnije nakon neznam ni ja kolko sati iz ocaja stavis ovu ngk i upali na prvu... :happy8:

Tony_gp1:
ja mislim da je jer samo sa ngk b9 radi i troka sa denso w 27 ne radi i sa chaampionkama isto. tako da ću vidit za svjećicu sutra.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju