Sportski kutak > Sve vezano za utrke
zg hrc
eladio:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=383&Itemid=1
:laughing7:
BiVeR:
hehe, kak ide taj beneli, vidim jedini na trkama, al čini se lagan scoot, dobre ciklistike...
vidit čemo kako če naš kolkega prolazit u daljnim trkama, btw koju klasu vozi...
Kristijan_R1 klasa:
Ocete slozit vi jos tog benelija za sljedeci race?? (20.5.)
sjecam se da je na mjerenju mogao imat jos kojih 3 konja ( a moj jos 4konja, koja zalost ;D )
ZG Hrc:
--- Citat: BiVeR - 02 Svibanj, 2007, 21:46:01 ---hehe, kak ide taj beneli, vidim jedini na trkama, al čini se lagan scoot, dobre ciklistike...
vidit čemo kako če naš kolkega prolazit u daljnim trkama, btw koju klasu vozi...
--- Kraj citata ---
Pa baš i nejde :D ...jedini Benelli je...lagan baš i nije...a ciklistika mu baš i nije neš specijalna...
Ja se nadam da ćemo bit bolji :D ...a klasa je R1 (50 ccm do 6 kW)...
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 03 Svibanj, 2007, 10:43:46 ---Ocete slozit vi jos tog benelija za sljedeci race?? (20.5.).....
--- Kraj citata ---
Pozdrav kolega :biker: ...a neznam dal bumo nekaj radili za sljedeću trku jer kolko ćujem možda je neće ni bit...paaaa bumo vidli... ;D
mizidari:
--- Citat: ZG Hrc - 03 Svibanj, 2007, 18:38:43 ---
--- Citat: BiVeR - 02 Svibanj, 2007, 21:46:01 ---hehe, kak ide taj beneli, vidim jedini na trkama, al čini se lagan scoot, dobre ciklistike...
--- Kraj citata ---
Pa baš i nejde :D ...jedini Benelli je...lagan baš i nije...a ciklistika mu baš i nije neš specijalna...
Ja se nadam da ćemo bit bolji :D ...a klasa je R1 (50 ccm do 6 kW)...
--- Citat: Kristijan_R1 klasa - 03 Svibanj, 2007, 10:43:46 ---Ocete slozit vi jos tog benelija za sljedeci race?? (20.5.).....
--- Kraj citata ---
Pozdrav kolega :biker: ...a neznam dal bumo nekaj radili za sljedeću trku jer kolko ćujem možda je neće ni bit...paaaa bumo vidli... ;D
--- Kraj citata ---
Bok!Već sam spomenuo na dr.forumu-ako postoji službena informacija u svezi utrke u Marofu neka se molim lijepo objavi a ne ovako samo usput pa kud puklo...-zg hrc ti možda i ne pripremaš skut za utrku u Marofu ali ima nas koji nešto i svakodnevno radimo,orijentiramo i organiziramo se po tom datumu i zbog tog datuma...!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju