Tehnički kutak > Tuning skutera
voda u bloku
Po?etnik:
mozda ti je ler prenizak da nemoze tak radit.. jel pokusavas turirat da ga odrzis da ne krepe.. i mozda ti je prirubnica negdje pukla a da ne vidis, to je malo teze uocit treba ju malo natezat pa vidit jel di dobila
grbi128:
--- Citat: Početnik - 09 Srpanj, 2009, 18:08:10 ---mozda ti je ler prenizak da nemoze tak radit.. jel pokusavas turirat da ga odrzis da ne krepe.. i mozda ti je prirubnica negdje pukla a da ne vidis, to je malo teze uocit treba ju malo natezat pa vidit jel di dobila
--- Kraj citata ---
kad ga turiram malo duze ostane upaljen(5sec :toothy11: ),i svako malo mi pukne nes iz auspuha...dosta jako,bijeli dim+sto prasinu digne s poda :dontknow:
evo maloprije mi doslo da ga probam upalit,i malo sam kurblao i upali...
drzao ga 10min na leru,ugasio ga,pa ga upalio iz prve i posao sam napravit krug....radio je perfektno i vukao je nenormalno...
kasnije ga ugasim iza te voznje,i pokusam upalit-NECE.....nema sanse da upali...isti problem kao prije.. :help:
radomir.g:
Lamelice?
grbi128:
--- Citat: radomir.g - 09 Srpanj, 2009, 22:07:13 ---Lamelice?
--- Kraj citata ---
nove su...probo sam i sa serijskim isti k.....
danas sam rastavio cijeli karb i po diznama ima malo kamenca...to sam ocistio ali opet isto,a sutra cu ga kompresorom propuhat cijelog..
J.U.R.C.A:
mislim da te nesto oko struje zahebava.
gledaj konektore ta pocetak
sve zice prekontroliraj posrpejaja wdom spe spojeve sto su nuzni za rad motora(masine)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju