Općenito > Maxiskuteri

250/300cc best buy ??

<< < (12/13) > >>

malimrav:

--- Citat: duje87 - 06 Srpanj, 2009, 01:21:54 ---a e..dok san radia u piaggia,jedan mi je dosa da je on nexusa vozia po celeru 148kmh cili sritan,pokazuje mi,a sta mu rec na to,kad bi ga ili ubilo u pojam ili ne bi tia sam sebi priznat..

i neko je napisa da pogledas xmax 250,ja je u zadnje vrime dosta cesto vozin i mogu ti rec da mi se sve vise i vise svidja :icon_thumright:

ne trosi nista(prosjecna potrosnja je oko 4 litre) cak i manje od piaggiovog 250,po snazi je cak i jaca od piaggia,a da ne kazen da je prvi veci servis na 20 000 :icon_thumright: ispod sica ima prostor za 2 kacige i velika kola--tak oda mos i razmislit i o toj opciji :hello:

--- Kraj citata ---

R3nchi:

--- Citat: sanatorium - 13 Ožujak, 2010, 21:11:07 ---za 2010god mislim da kymco je ponudio najbloje proizvode

--- Kraj citata ---

Zanima me bas koliko ce taj people kostati...
Inace downtown je sa 39k kn pre pre pre skup..
Za sada mi je scarabeo nr 1

sole:

--- Citat: stunt_master - 05 Srpanj, 2009, 14:32:21 ---neznam beverly je također dobar al mislim da je yamaha ipak yamaha..a i ja mislim da je udobnija :frajer:

ti odluči kako želiš nećeš baš puno falit za koje god se odlučiš   :headbang:

--- Kraj citata ---
slazem se ;)

mrcina:
x-max ima frke sa strujom zato zaobilazno a od yamahe  birati model 250/300 je problem.

zato biraj piaggio/aprilia/gilera modele ima ih više i dijelovi nisu preskupi.

black-rox:
Moja preporuka ti je scarabeo jer su vozne osobine puno bolje nego kod beverlya,a i cijeli scooter je kvalitetnije složen :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju