Općenito > Maxiskuteri
250/300cc best buy ??
MONDO BOBO:
ja iman beverlya 200, ja i cura na njemu... sta reci vise nego zakon (svak svog konja hvali) :happy6: :happy6:
duje87:
negdi gore san procita da je neko napisa da beverli solidno ide(140 po celeru)
sa zadnjin spon sta san ga ima (serijala,znaci dobro postelan) taj sp je isa oko 120kmh(posli ga je miria ovi momak sta san mu ga proda) u krajnjoj prave brzine,a u krajnjoj brzini san prolazia kraj beverlija 250. poznato je da svi celeri kradu,al ovoliko da ce krast,nisna ocekiva :frajer:
gokiSP:
ja san napisa..ja san ga toliko vozia po njegovon satu..sagnut pod onu njegovu vizircinu isa je i nesto sitno preko 140..
duje87:
--- Citat: gokiSP - 06 Srpanj, 2009, 01:14:49 ---ja san napisa..ja san ga toliko vozia po njegovon satu..sagnut pod onu njegovu vizircinu isa je i nesto sitno preko 140..
--- Kraj citata ---
a e..dok san radia u piaggia,jedan mi je dosa da je on nexusa vozia po celeru 148kmh cili sritan,pokazuje mi,a sta mu rec na to,kad bi ga ili ubilo u pojam ili ne bi tia sam sebi priznat..
i neko je napisa da pogledas xmax 250,ja je u zadnje vrime dosta cesto vozin i mogu ti rec da mi se sve vise i vise svidja :icon_thumright:
ne trosi nista(prosjecna potrosnja je oko 4 litre) cak i manje od piaggiovog 250,po snazi je cak i jaca od piaggia,a da ne kazen da je prvi veci servis na 20 000 :icon_thumright: ispod sica ima prostor za 2 kacige i velika kola--tak oda mos i razmislit i o toj opciji :hello:
gokiSP:
ma znan ja da laze, zato san i reka da je po njegovon satu tako pisalo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju