Tehnički kutak > Tuning skutera
Vozi pa stane(pregrije se)
Bokygs:
--- Citat: ivanm - 04 Srpanj, 2009, 13:15:12 ---to što si stisnuo nije kvačilo nego polutke..
normalno je da kad vrtiš polutke da kotač stoji, jer kvačilo spaja polutke i kotač tek na par tisuća okr...
možda cvili remen, al ne vidim razlog zašto bi prijenos zablokirao, pregledaj sve, to što si nalio ulje ne znači puno jer može bit da je riknula pumpa ulja ili je crijevo palo..
ako se ne razumiješ u to daj nekome tko zna...
ako skuter ima još garanciju vozi ga u servis..
--- Kraj citata ---
Ok...moj bed...nemam pojma o mehanici :toothy3:
Al ja sam davao puni gas i nije dizalo okretaje niti vrtilo kotač...
Sutra-prekosutra ga vozim čovjeku koji baš ima ovlašteni servis za tgb-e(nemam garancije,al ipak...)
btw. sad se išao provozati i skut na pocetku supe radio(normalno kao inace,jednake brzina i ubraznja) i prodjem 1km i skut se ugasi,opet isti problem... :angry9:
Da nije razlog pregrijavanje,jer je auspuh bio jako vruć,a kad sam došao kući upalio sam ga na nogari i zrak iz spuha je bio NENORMALNO vruć...skoro mi dlake na nozi spalilo :toothy11:
mrcina:
činimise da mu je spuh začepljen i onda se mašina pregrije i ugasi normalno.
Bokygs:
E moguće...i ima smisla...jer cim se malo ohladi skut dobro ide,cim se zagrije s*anje...
A spuh se inače sam od sebe dosta grije,čim malo duže vozim puni gas unutra se zagrije(bude sve crveno(žar)-cigar se zapalit moze :toothy11: ) i baci nekad iskiricu kad pustim-dadem gas...
mrcina:
kupi novi auspuh i to je to. čim ti baca iskrice van on je zaštopan.
Bokygs:
ok...
Ipak cu danas otic do "osobe koja se razumije" pa cemo vidit...
Ako je ipak spuh,onda kupit kakvu rezu i vozi :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju