Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć!!!! Problem u startu !!!!!!!!!!
gokiSP:
onda nije karb..probaj stavit tvrde federe na kvacilo i centralni seriski..
Lazo:
--- Citat: kristijanSR70 - 04 Srpanj, 2009, 00:49:58 ---da, al sta bi moglo biti s karburatorom da je prvi start odličan dok je hladan i kasnije više neće.....šta točno s karbom...... veka je rekao da mi je dobra smjesa.
??
--- Kraj citata ---
meni je tako bilo i poslušo savjet od haca da moram stavit veću diznu i stavio 7 brojeva veću i sad motor ide jednako i kad je hladan i topal
kristijanSR70:
ali otkad imam ovaj skuter sve je bilo uredu sa startom, imam delorto 17,5 a dizna je 82....
moram priznat da centralni nije dugo mjenjan pa sigurno nekih 9000km
??'
gokiSP:
centralni bijeli je meksi nego seriski..probaj stavit seriski i probaj tvrde sustice kvacila...na koliko ti je otvoren zrak na karbu?
kristijanSR70:
e to neznam koliko je otvoren to sam ja jednom nesto vrtio pa vraco neznam jel dosta vraceno i nemogu se sjetit jesu li tad počeli problemi ili ne....koliko mora bit otvoren.....???
meni skuter dok je hladan odma kad dam gas digne okretaje i starta i drzi stalno iste okretaje, a kad se ugrije nakon 2-3 min onda bas tako s malim obrtajima uhvati i kreće onak sporo do 25km/h i onda digne okretaje i počne ubrzavat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju