Tehnički kutak > Tuning skutera

Vile sa starog runnera na sf2 ???

(1/3) > >>

Srdjan_sf2:
Evo ovako, kupio sam vile od starog runnera i hocu da ih pripasem na sf2 . Proveravao sam sve i te vile su duze od serijskih na sf-u.
Uzimam i felne od runnera tako da taj deo nece biti problem... E sad, da li je neko vec pripasavao vilu od runnera da mi kaze kako je to odradio??
Usput, bilo bi dobro ako ne bih morao da je preradjujem (secem i ponovo varim), vec da stavim neki distancer, ako je ikako moguce (mada mislim da nije, ali ajde da pitam)
tnx ppl  :)

_snake_:
ja sam si slozio te cile na speedfigta
rastavi ih i odnesi tokaru te i serijske vilice nek ti napravi ove od runnera kao i ove od sfa
poslje samo montiras

Srdjan_sf2:
ok. mislio sam da ih sam isecem i preradim..
a koje felne si stavio?
treba da uzmem i felne od runnera ali ne znam da li ce se lako pripasati zadnja na serijski nosac od sf-a i serijski disk...??  ???

speed:

--- Citat: Srdjan_sf2 - 03 Srpanj, 2009, 20:35:24 ---ok. mislio sam da ih sam isecem i preradim..
a koje felne si stavio?
treba da uzmem i felne od runnera ali ne znam da li ce se lako pripasati zadnja na serijski nosac od sf-a i serijski disk...??  ???

--- Kraj citata ---
ostavis zadnju od SF,nemoj kemijat previse

Aerox3:
da ne otvaram novu temu, jel se mogu staviti vilice od malagutija na aeroxa bez ikakvih dorada znaci onaj dio iznad amortizera do volana onaj "T" komad, nadam se da ste skontali o cemu pricam hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju