Tehnički kutak > Tuning skutera

polini spuh - performanse ???

<< < (2/3) > >>

dino73n:
Imam druga ima ludixa vodenog i stavio je leovinche ZX i sve sto dodje uz njeg,rolne 6.2g,zute federe kvacila i diznu smo stavili od zracnog 56 i motor ide kao san,kasnije smo stavili rolne 6,7 jer je momak bas mrsav i lagan pa mu ne treba toliko obrtaja.Za tehnigasa ne znam jer nisam ni probao ni vidio al ovaj setup sa ZX-om je bas za preporuku.

sanatorium:

--- Citat: dino73n - 02 Srpanj, 2009, 21:31:15 ---Imam druga ima ludixa vodenog i stavio je leovinche ZX i sve sto dodje uz njeg,rolne 6.2g,zute federe kvacila i diznu smo stavili od zracnog 56 i motor ide kao san,kasnije smo stavili rolne 6,7 jer je momak bas mrsav i lagan pa mu ne treba toliko obrtaja.Za tehnigasa ne znam jer nisam ni probao ni vidio al ovaj setup sa ZX-om je bas za preporuku.

--- Kraj citata ---

pa next-r je malo jaci od ZX so sto na motor mu treba i lakse rolne da se bolje razvrti ( a federe mislim da bi bile OK )

ja mislim da taj setup bi bio dobar spuh tecnigas next-r ,rolne malossi 16x13 5.5g , male federe za kvaclu top racing 30% crvene ( sredne tvrdocu ) , centralni feder top racing 22% crven ( sredne tvrdocu )   

i da frendov ludix je zracno hladenje so sto je slabij od vodeno pa mu trebaju lakse rolne

sanatorium:
neko drugo mislenje 

ivanm:
ludix LC je horizontalan blok i ima gurtner 17.5, i trebao bi raditi puno bolje od vertikale sa spuhom..

sanatorium:

--- Citat: ivanm - 03 Srpanj, 2009, 11:32:19 ---ludix LC je horizontalan blok i ima gurtner 17.5, i trebao bi raditi puno bolje od vertikale sa spuhom..

--- Kraj citata ---

pa i ludix a/c je horizontalan blok a za karb neznam koj je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju