Tehnički kutak > Tuning skutera

Miris TTS

<< < (10/14) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: DUBrawa - 24 Svibanj, 2007, 18:21:31 ---Da skužio sam i več napiso da jako raste cjena 2T ulja.i E u kojem si gradu ja bi kupio ulje. Ako ej dobro bio bi stalni kupac. Jel dobro za samostalnu pripremu ?. Meni treba za crossera.. :glasses9:

--- Kraj citata ---

iz Zagorja sam al sam cesto u ZGBu tak da nije problem! javi na PM  :icon_thumright:

DUBrawa:
Ok evo spermio sam tvoj msn pa čemo se sve ljepo dogovorit... Nisi odgovorio  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: kakvo ej za crossera i samostalnu pripremu mješavine?

ivanm:
svako ulje može biti i za mješalicu i za samostalnu pripremu, samo ulja koja nisu za mješalicu, na ambalaži piše "for premix only", znači za samostalnu pripremu..
99% 2t ulja na našem tržištu su za oba sistema podmazivanja, uključujuči i famozni Stihl za motorne pile i kosilice koji je postao popularan..

ChRiStIaN:

--- Citat: DUBrawa - 25 Svibanj, 2007, 11:53:40 ---Ok evo spermio sam tvoj msn pa čemo se sve ljepo dogovorit... Nisi odgovorio  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: kakvo ej za crossera i samostalnu pripremu mješavine?

--- Kraj citata ---

ja mislim da ti dosta govori to da ga koriste moj bratic Zoran Vurnek prvak europe i Nenad Šipek 3. u svijetu... :headbang:

DUBrawa:
Onda je jebeno nemamo šta raspravljatviše.  :toothy12:  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju