Tehnički kutak > Tuning skutera
Miris TTS
Sugar:
svako ulje se moze mjesat u rezervar,to je full sintetika inace je za motorne pile i takve stvari,dobro podmazuje i ne ostavlja garezi,mislim da ima u pevecu,50-ak kuna kosta
speed:
litra ti dodje oko 60 kn,a imas ga za kupit u svakoj trgovini koja prodaje ulja i maziva
DUBrawa:
Ok onda ču od sad to ulej kosristit . Puno je jeftiniej od tts-a koji ej sad čak 140kn kod nas u molydonu :glasses9: . Ja mislim da ni nebi terbalo bit nikakve razlike.
ivanm:
da nebi bilo zabune, crveni Stihl koji se kupuje u pevecu ili u dućanima sa radnim strojevima i košta 55kn po litri je čista minerala, što isto dokazuje da ulje nemora bit sintetika a da bude dobro..
3alfa3 sa SS-foruma vozi već 10 000 km midrace sa tim mineralnim uljem i nema nikakvih problema..
DUBrawa:
Ja prije dok nisam znao sam stavljo u svoju yamahu tzr 125 2taktol. Motor je dimio ko luddddddd pucao je žar i vatra iz auspuha. Nije htjeo preko 3. brzine gubio je snagu. Kad sam samo stavio polusintetiku valvoline več ej motor bio ko beba. Prodo sam ju pa nisam stigo isprobat tts . Ali mislim da bi to bilo vrhonsko. Ipak ja ostajem na tts neču exprimentirat još da sj**** motor. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju