Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Leonardo 150
SnaKe_maN:
--- Citat: exfreerider - 03 Srpanj, 2009, 11:03:54 ---Nisu to priće nego višegodišenje iskustvo majstora da su 125 i 150 mašina problematićne jer imaju polu-tvornićke greške
zna se da su ima mane pucanje i preskakanje faznog lanca jer je mehanizam loše projektiran
izgara regler
i još neki k kojeg se sad nemogu sjetiti ali svaki od navedenih kvarova je jako skup
imao sam Leonarda 150 (čak 3 dana u mom vlasništvu :laughing6:)i skuter je stvarno jako fin za voziti sasvim solidno ide i potrošnja je ok ali bi svima preporućio 250 model
--- Kraj citata ---
Ja se ne slažem s tobom. Jedina mana im je bendix koji i nije klasičan bendix nego ležaj (barem je na mojem to bilo ali sam složio) i onda se čuje kao da nešto nabija prilikom paljenja i zna lupit dok se gasi. Kod mene toga više nema. Znam puno ljudi koji ga imaju i nema nikakvih problema.
SnaKe_maN:
--- Citat: gun_rider - 03 Srpanj, 2009, 18:18:04 ---ma kakva plazma ne ostaje tako obrađena površina posli plazme :laughing7:
ondesi nekom tokaru, to je na glodalici po ure posla...mada i nevidim neku svrhu u tome osim u šminki i kurčenju :laughing7:
--- Kraj citata ---
Stari mi je to napravio čisto radi šminke i ničeg drugog. Malo fore radi..... :icon_thumright:
capo:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
moj covjek svaka cast na trudu motor i ide i izgleda bolesno
:) :) :)
sinke23:
ovaj skuter je stvarno odlican! mislim da se o kvaliteti ne treba ni pricati, jer ko god da je vidio taj motor i vozio ga ne moze reci da ne valja, a svaki skuter se kad tad pokvari i to ne znaci da je zbog toga manje kvalitetan. svaka cast majstoru koji je sredivao skuter :headbang:
BoLT3K:
Po meni jedan od 3 najljepsa skutera na forumu.
Respekt za odradjeni posao :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju