Općenito > Retro-skuteri

cestitke na vespa klubu

<< < (4/8) > >>

luky:

svaka čast skidam kapu,to s trajektom je dobra ideja i životna mi je želja da i ja posjetim jedan vespa susret i naravno ne sam nego sa što više ljudi sa ovog foruma i da ponosno predstavljamo svoju zemlju i gradove iz kojih smo došli.nemoj zaboravit rekvizite netko će te sigurno slikat i stavit na net a uostalom moraš nam donijet što više slika.preko mobitela sam se čuo sa tipom iz splita koji je prodavao vespu mislim da je 56 god. i dogovorili smo se da kad dođem u split da mu se javim.ja sam danas bio na kupresu i palo mi je na pamet ako bude lijepo da odem sa vespom ali 11 stupnjeva i kiša nije baš najbolji izbor.svakako javi se na forumu jer takvi kao ti su i više nego dobrodošli.

Kivno:
Ako želite službeno sudjelovati na Eurovespi, trebali bi se kao prijavit preko kluba. Samo nije mi baš jasno 55 EUR?!?! Za koji K? Idem im sad napisat mail jel se to može šta smanjit. Ionako kažu da su ti lanč paketi koji se dobiju odvratni iako vjerujem da će sve SM pizzerije dić cijene 300%.

www.vespaworlddays.com

@nte:
uvijek su opcija zidarski sendviči! četvrt kruha i 15 deka podriguše  :klopa:

Kivno:

--- Citat: vujo1 - 04 Svibanj, 2007, 19:19:59 ---ima mi prijatelj sliku sa rive s kraja osamdesetih,par koza(tomos apn 6),mizija(MZ) i stotinjak vespi.

--- Kraj citata ---

Daj probaj svakako skenirat tu sliku i poslat mi na e-mail da je puknem na web. Jel ima netko iz Splita kome bi se dalo zajebavat s nekom Vespa pričom iz Splita - za web. Forumaši su uglavnom iz ZG a moja ST rodbina i prijatelji su svi prešli na neke libertije ili veće motore. Isto, probaj ako ti se da malo obavijestit ekipu za Klub. Volio bi da se zakači još ljudi iz Splita pa i iz ostalih gradova. Ne zbog članarine, fućka nam se za lovu, nego da što prije nabacimo neki skup. Split bi po meni bio idealan za prvi legendarni skup Vespa Kluba Croatia al samo ako ima lokalno zainteresiranih za organizaciju.

@nte:
ja sam već pitao Nikea (Nikšu Borčića), al se njemu neda  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju