Općenito > Maxiskuteri

Gilera GP800 v.s. Kawasaki Ninja 636

(1/10) > >>

sandy_mo:
-valjda to moze tu.. ako ne neka modovi prebace

Gilera GP 800

Kawasaki Ninja 636

Evo jedna rasprava... Danas se ja i frend vozamo na motoru i vidimo doticnu Gileru... njegov kum ima doticnog Kawasakija.. i dodjemo na temu sta bi bilo brze na 402 m... ja po nekoj logici tvrdim da je Gilera brza jer ima vise kubika.. on tvrdi suprotno jer Kawasaki navodno brze postize max brzinu.. zanima me vase strucno misljenje, dakle sta je bolje na 402 m a sta bi bilo bolje po krivinama?

ryder on the storm:

--- Citat: sandy_mo - 02 Srpanj, 2009, 01:13:19 ----valjda to moze tu.. ako ne neka modovi prebace

Gilera GP 800

Kawasaki Ninja 636

Evo jedna rasprava... Danas se ja i frend vozamo na motoru i vidimo doticnu Gileru... njegov kum ima doticnog Kawasakija.. i dodjemo na temu sta bi bilo brze na 402 m... ja po nekoj logici tvrdim da je Gilera brza jer ima vise kubika.. on tvrdi suprotno jer Kawasaki navodno brze postize max brzinu.. zanima me vase strucno misljenje, dakle sta je bolje na 402 m a sta bi bilo bolje po krivinama?

--- Kraj citata ---
hahahahah se ti drogiraš, dobro da nisi napiso stalker ili r1, jbt, pa naravno da je ninja brža i na 402 i na 100000 i u krivinama i na zadnjem i na prednjem, šta imaju veze kubici, kad ninja imaskoro 130 ks

sandy_mo:
ma et pretpostavljao sam da je to to.. al et... bi crko da nisam otvorio temu  :toothy9:

vx:
kawa naravno,
iako bi ovaj gp800 mogao biti brži od nekih motora , ipak je to 75ks i  automatski prijenos ali sa r-ovima nema šanse

sandy_mo:
gp ima samo 75 ks.... aa svasta... al ipak je to skuer.. ok hvala decki :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju