Općenito > Propisi
Kazna za preveliku kubikažu???
marko_AeRoX:
ja trenutno polazem za auto (B kategorija i za mopede ofc) i rekli su nam, po novom zakonu naravno, ukoliko nemate određenu kategoriju položenu, bez obzira na ostale kategorije, to se tretira kao da uopce nemate vozačku dozvolu... znaci, bolje položi da ne ostanes i bez ovog kaj imas...
jux-zg:
Ovo zadnje je istina..i ja sam tako cuo od jednog murjaka..i kaze da njih ne interesira niti 1KS vise..Pitao sam ga konkretno za Leonarda 150,on ima 11KW ali kubikaza prelazi i kaze mi da ne smijem to vozit... Nemres ti protiv njih da ga hebes
3alfa3:
--- Citat: marko_AeRoX - 01 Srpanj, 2009, 23:11:01 ---ja trenutno polazem za auto (B kategorija i za mopede ofc) i rekli su nam, po novom zakonu naravno, ukoliko nemate određenu kategoriju položenu, bez obzira na ostale kategorije, to se tretira kao da uopce nemate vozačku dozvolu... znaci, bolje položi da ne ostanes i bez ovog kaj imas...
--- Kraj citata ---
Nije istina. Pa u samom ZOSPC-u je navedeno kolika je kazna u prvom (do 2000kn) i drugom (5000-15000kn) slucaju
marko_AeRoX:
onda ili nas krivo uce, ili tam krivo pise :D
igor27:
--- Citat: marko_AeRoX - 02 Srpanj, 2009, 09:55:02 ---onda ili nas krivo uce, ili tam krivo pise :D
--- Kraj citata ---
krivo vas uče....dobro kaže alfa......a i jbt autoškola de te uče kolko češ kaznu platiti..........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju