Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Kultura
dhorvat:
Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam :angry7:
Koji je njemu k#rac da ide dizat na prednji i k#rčit se usred zavoja koji je btw nepregledan. :angry9:
A tipu u autu bi doživotno uzel vozačku jer ovo je bježanje sa mjesta nesreće :laughing7:
vekyyy:
--- Citat: dhorvat - 02 Srpanj, 2009, 18:40:39 ---Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam :angry7:
Koji je njemu k#rac da ide dizat na prednji i k#rčit se usred zavoja koji je btw nepregledan. :angry9:
A tipu u autu bi doživotno uzel vozačku jer ovo je bježanje sa mjesta nesreće :laughing7:
--- Kraj citata ---
potpis.. tako rec ovaj u autu nista nije kriv jedino je kriv zato sto je pobjegao sa mjesta nesrece..
stunt_master:
--- Citat: dhorvat - 02 Srpanj, 2009, 18:40:39 ---Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam :angry7:
--- Kraj citata ---
--- Citat: vekyyy - 04 Srpanj, 2009, 23:18:46 ---potpis.. tako rec ovaj u autu nista nije kriv jedino je kriv zato sto je pobjegao sa mjesta nesrece..
--- Kraj citata ---
potpis na sve .
Biker(ss):
koji carrr kamerman
tablica je 4JYM574
dino gp1:
Ni prvi ni zadnji koji je pobjegao sa mjesta nesreće :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju