Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Kultura

<< < (2/3) > >>

dhorvat:
Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam  :angry7:

Koji je njemu k#rac da ide dizat na prednji i k#rčit se usred zavoja koji je btw nepregledan.  :angry9:

A tipu u autu bi doživotno uzel vozačku jer ovo je bježanje sa mjesta nesreće  :laughing7:

vekyyy:

--- Citat: dhorvat - 02 Srpanj, 2009, 18:40:39 ---Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam  :angry7:

Koji je njemu k#rac da ide dizat na prednji i k#rčit se usred zavoja koji je btw nepregledan.  :angry9:

A tipu u autu bi doživotno uzel vozačku jer ovo je bježanje sa mjesta nesreće  :laughing7:

--- Kraj citata ---

potpis.. tako rec ovaj u autu nista nije kriv jedino je kriv zato sto je pobjegao sa mjesta nesrece..

stunt_master:

--- Citat: dhorvat - 02 Srpanj, 2009, 18:40:39 ---Ja bi izbil zube ovome na motoru ako si ih već nije sam  :angry7:

--- Kraj citata ---

--- Citat: vekyyy - 04 Srpanj, 2009, 23:18:46 ---potpis.. tako rec ovaj u autu nista nije kriv jedino je kriv zato sto je pobjegao sa mjesta nesrece..

--- Kraj citata ---

potpis na sve .

Biker(ss):
koji carrr kamerman
tablica je 4JYM574

dino gp1:
Ni prvi ni zadnji koji je pobjegao sa mjesta nesreće :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju