Tehnički kutak > Tuning skutera

Nece da upali

(1/5) > >>

VoRdA_NRG_MC3:
molio bi za pomoc! evo ovako jucer sam kupio od kolege gianelli-a stavio sam ga na skut i ima lijep start al od 40 pa dalje treba mu dosta da nabije brzinu kao da se gusi..i onda smo stavili u variomat rolice od 4,3 i 6.5 gr kombinirali smo i stavili smo 64 diznu.. nakon toga motor nece da upali..palim ga na alnaser i na kurblu al jednostavno nece.. vratili smo serijsku diznu jer smo mislili da je u tome problem ili da ta nije zastopana..nije opet htio upalit i na kraju smo popizdili i mislili da je problem u svijecici, promjenio sam 3 svijecice i nece ni sa jednom da upali..jucer sam se mucio 4 sata al nista..gorivo ne curi iz karba, dizna je dobro namjestena...neznam stvarno sta bi moglo biti.,.

jel itko zna u cem je problem ili nek da neki savjet jer sam poludio.... :help: :help: :help: :help:

Po?etnik:
ostavi tu vecu diznu, skini filter i rukom reguliraj protok zraka.. pali na kurblu.. ako imas rucni cok ne bi bilo lose da pokusas pod cokom

VoRdA_NRG_MC3:

--- Citat: Početnik - 01 Srpanj, 2009, 14:53:14 ---ostavi tu vecu diznu, skini filter i rukom reguliraj protok zraka.. pali na kurblu.. ako imas rucni cok ne bi bilo lose da pokusas pod cokom

--- Kraj citata ---
sad trenutno je serijska dizna a stavit cu ovu vecu samo nek upali..i to smo napravili skinili smo cijeli filter i stavio ruku tamo na karb di ide crijevo od filtera i palio sam i na kurblu i na alnaser i nece..a i probao sam stavit malo goriva u cilindat tamo di je svjecica pa kad zakurblam da pukne i direktno izbaci iz spuha ali i tako nije htio..neznam sta vise radit?? il da probam rastavit cijeli karb pa sve procistit.. :dontknow: :dontknow:

dino_sk:
jel baca iskru uopće  ::)

stark1:

--- Citat: dino_sk - 01 Srpanj, 2009, 21:00:02 ---jel baca iskru uopće  ::)

--- Kraj citata ---
kod ovakvih slucajeva prvo to pogledati..pa onda ici dalje u otklanjanju problema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju