Tehnički kutak > Tuning skutera

"porting"

<< < (2/5) > >>

Punisher:

--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2007, 10:24:41 ---naravno da može, portirani serijski cilindar s nekim spuhom može dati 7-8 ks..
ko slabiji kit..

--- Kraj citata ---
:o wow impresivno, ali čini mi se da taj postupak nije baš lagan za obaviti. I kad bi se napravio porting jel se treba obavezno staviti otvoreniji spuh ili može i dalje biti serijski na skuteru??

ivanm:
serijski cilindri su napravljeni da rade na nižim okretajima, ako ga portiraš, normalno da treba spuh koji će mu dat da se zavrti na 10 000..
a od osnovnoga, možeš smanjiti squish, sa serijskim spuhom imat će veći moment, jer su serijski squishevi obično veliki..

StreetRunner:

--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2007, 10:52:34 ---serijski cilindri su napravljeni da rade na nižim okretajima, ako ga portiraš, normalno da treba spuh koji će mu dat da se zavrti na 10 000..
a od osnovnoga, možeš smanjiti squish, sa serijskim spuhom imat će veći moment, jer su serijski squishevi obično veliki..

--- Kraj citata ---
znaš li koga da to radi ili ko to zna radit

ivanm:
u zagrebu znam za igx-a, sa SS-a, Shokre isto sigurno, i Jurča također..
Hac je na pežou radio sam..
uglavnom to su tajne majstora..
ja to nisam nikad radio i neznam, al kad bi mi netko jednom pokazao, znao bi..

StreetRunner:
hebiga daleko meni zg :laughing7: :laughing7: :dontknow: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :glasses9: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju