Općenito > Generalno o skuterima

duza voznja sf2

<< < (4/6) > >>

motov3x:
e ja imam gianelli spuh na motoru pa neznam dali bi sa tezim rolama isao uopce jer im je u servisu trebalo dosta da nadu rolice koje mi pasu!
evo ja sam iz pule i namjeravam napravit poslje ljeta đir po Istri i spavat u satoru po noci tako da se necu stalno vozit i tako nekih 3 dana se vozat okolo po Istri!!
E jel se moze negdje proc Ucka al da ne idem kroz tunel jer nesmijem sa skutom?

SnaKe_maN:
Ideš bez beda u komadu dosta kilometara. Ima frend sf2 i ide Bj-Zg bez stajanja i to dosta često. Čak je par puta vozio i curu. Samo gas!! :icon_thumright:

GUGY:

--- Citat: animatrix - 30 Lipanj, 2009, 20:14:34 ---ako ti ne zacvika u prvih 10min voznje, nece ni nakon 50km punog gasa... neznam kako je sa lc motorima, al zracnjaci su dobra stvar

--- Kraj citata ---

Jel to znači da je AC bolji za duge ture od LC mašine??

jgregoro:
bolji je svakako vodeno lađanje i što ga brže peglaš bolje se ladi, zato ti se po grdu tmep. penje jer malo malo staneš i polako voziš...

Biker(ss):

--- Citat: motov3x - 30 Lipanj, 2009, 14:39:30 ---evo zanima me koliko mislite da bi sa speedfightom 2 mogo u jednoj voznji bez stajanja i gasenja makine prec kilometara jer razmisljam za zezanciju na malo duzi put sa skuterom

--- Kraj citata ---

Pravilo broj 1 : Vozi dokle imaš goriva
Pravilo broj 2 : Natankaj motor
Pravilo broj 3: Poštuj pravilo broj 1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju