Tehnički kutak > Tuning skutera
trese pri malom gasu, novi žuti federi kvačila!
vrbi500:
a nista dreba kupit pa cu vidit sam dali pse ili nepase :icon_thumright: :icon_thumright:
vrbi500:
Najbolje uzeti sporcko kvačilo i zvono pa neće trest a ne vako se sa njime svaski put zajebavat..
[SB]Replica 180:
--- Citat: vrbi500 - 30 Lipanj, 2009, 15:03:58 ---a nista dreba kupit pa cu vidit sam dali pse ili nepase :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ajd dobre sam volje.... :glasses9:
ako smo rekli da kalota od multivara dolazi na dio radilice gdje nema zubaca i da se sva sila prenosi preko ventilatora variomata! za taj slucaj sam reako da se meni osobno ne svida!
e sad ako polini , nema zubce na kaloti, stvar je ista kao i kod malosija , ne bi bilo otpora!
e sad bi li to rezultiralo isitim zatrzivanja i sitnim problemima kao na malossiu, kupi pa cemo saznati :hello: :hello:
[SB]Replica 180:
--- Citat: vrbi500 - 30 Lipanj, 2009, 15:08:21 ---Najbolje uzeti sporcko kvačilo i zvono pa neće trest a ne vako se sa njime svaski put zajebavat..
--- Kraj citata ---
mjesas loncice, i na sportskom kvacilu s lose postavljenim federima imat ces isti ucinak! a delta kosta jako puno , s obzirom
na tvoj serisjki setup to je bacen novac!
a zvono, ...neka od aftermarekt su teza cak od serijskog!
gilera50sp:
pozzz ja sam novi na forumu pa bih trebaovašu pomoc imam runnera sp i krece mi tek na 5 do 6 tisuća okretaja neznam zašto i trese se na malom gasu pa koliko sam cita to je go kvacila neš pa ja bi to stavija sportsko koliko bi me to došlo novci nisu bitni i da koliko bi me došla električna blokada i gdje bi to sve moga kupit svaki odgovor mi je bitan hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju