Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
**SKUTER SUSRET ZAGREB, NEDJELJA 5.7. KREMATORIJ 15.30h**(slike na 5. stranici)
R@kija:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 19:33:04 ---e cigo, fotić je bio pod sicem. al kako ćeš fotografirat kad ljeva ko iz kanti?
--- Kraj citata ---
hahhah
robert:
--- Citat: rakitje00 - 05 Srpanj, 2009, 19:33:12 ---ima..kad ja slozim derbi hahahahhahahahahhahahah..jbt ciganija mi danas zela old school zxa i sad sam si tuzan ..aaaaaaaaaaaaaaaaa
--- Kraj citata ---
a šta bi bilo da sam ti ja još maznuo kapice sa ventilja? mislim skinuo sam ih al nisam te mogao onako sva uplakana gledat pa sam ti vratio igračkice. :laughing11:
R@kija:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 19:36:01 ---a šta bi bilo da sam ti ja još maznuo kapice sa ventilja? mislim skinuo sam ih al nisam te mogao onako sva uplakana gledat pa sam ti vratio igračkice. :laughing11:
--- Kraj citata ---
jbt posten si coek to se vidi..jooooj fala ti kaj si mi vratil..posto mi je to jedini tuning dio ..kaj kad sirotinja neam nis na motoru sad i zxa su mi uzeli aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sad1: :sad1: :sad3: :sad3: :sad3:
idme u grad aj bok
doritos:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 19:33:04 ---e cigo, fotić je bio pod sicem. al kako ćeš fotografirat kad ljeva ko iz kanti?
--- Kraj citata ---
...pa kaj je tak jako padalo pizdo :toothy12:...de ste to bili, u bangladesu da je tak padalo...tu u podsusedu je nest malo padalo ma da je izgledalo da ce smak svita al ok je bilo...jeste se fino podruzili barem??
robert:
ma na cesti bilo najmanje 10ak cm vode. mi se sakrili pod neki nadvožnjak i nadali se da će prestat, kad ono još jače. i kad je najjače padalo mi krenuli doma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju