Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
**SKUTER SUSRET ZAGREB, NEDJELJA 5.7. KREMATORIJ 15.30h**(slike na 5. stranici)
RideRR4EveRR:
Za sutra kažu kišu :icon_scratch:
ivanm:
--- Citat: ChRiStIaN - 04 Srpanj, 2009, 11:05:18 ---ivane...moze jedno pitanej sam ovak...
organizirali smo 30 meeteva, nisi doso ni na jedan. cak si i besramno napiso da ti je dalko do king jebeog crossa doc...i napises da je na kremicu doletio bi! Pa j#bote doslo nas 10 iz zagorja kaj imamo po 50 km...u cem je fora doc na meet koji ti ej prek ceste? Il mozda zato jer je ms meet a ne ss? Eo bez ljutnje...cist me zanima...
--- Kraj citata ---
sutra ću doć pa makar munje sijevale, a to mi je blizu, da..
ja imam 34 godine i složen tjedni raspored, obitelj, itd, puno obaveza i jedva da izdvojim koji dan za to a najčešće je to nedjelja, i ako planiram doć ću, naravno...
što se tiče vremena, to je nesigurno, jučer u ZG nije pala ni kap, danas možda bude možda ne, a za sutra ako i bude, to će bit pljusak od pola sata i za pola sata je suha cesta..
Biker686:
--- Citat: ivanm - 04 Srpanj, 2009, 13:19:27 ---sutra ću doć pa makar munje sijevale, a to mi je blizu, da..
ja imam 34 godine i složen tjedni raspored, obitelj, itd, puno obaveza i jedva da izdvojim koji dan za to a najčešće je to nedjelja, i ako planiram doć ću, naravno...
što se tiče vremena, to je nesigurno, jučer u ZG nije pala ni kap, danas možda bude možda ne, a za sutra ako i bude, to će bit pljusak od pola sata i za pola sata je suha cesta..
--- Kraj citata ---
lako za cestu al u tih pol sata ti se i gacice zmoce! :icon_biggrin:
dhorvat:
Ja i dottore doletimo ako se stignemo do pol 4 vratiti iz Šibenika :toothy3:
Benjamin:
Ja dodem ovisno o vremenu...ak bu sunce tam sma..
Aj nek mi neko sam objasni zas je ova tema sad zakeljena na pocetku...kakav onai ma prioritet..po meni nije fer nit je korinso da bude nad svim drugim temama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju