Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway Hurricane - Koji midrace kit da uzmem :)
doritos:
--- Citat: Kemo_nrg - 30 Lipanj, 2009, 00:26:34 ---+ puno puno para :toothy12:
--- Kraj citata ---
++++++puno puno znanja +++++ zivaca+++++ :toothy12:
Iwo SR Tuono:
Jednostavno uzmi neki gus, 19icu, neki jači spuh od zx-a i ekipe i vozi se, sad si zabrijao na midrace jer misliš da je to optimalan tuning i neka optimalna sredina, a zapravo kad kreneš dublje u sve to shvatiš da ti neki gusani kit koji se malo više vrti sasvim zadovoljava tvoje potrebe :headbang:
bijesna glista:
Ajooooooooj brate ja kukam sa 17-icom puno mi trosi,ak ces mene pitat uzmi duo+ ak imas love,al pripremi se na potrosnju i na zamjenu radilice......
TebreX:
Nisam reko da necu da menjam radilicu, hocu, ali ne odma, jer preso sam tek sa njom 3000km, i nije przena non stop, nego srednji tempo :)
Eto nemora ni biti midrace kit, nego samo bih zeleo da flekam serijske skutere poput sf2, firefoxa itd :)
Koji kit mi onda preporucujete tako da ide oko 95 km/h po cajgeru skuta ;))) peace!
Ja sam bash se neshto zapalio za ovaj stage 6 pro, jer se dosta dobro pokazao
peace :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: bijesna glista - 30 Lipanj, 2009, 08:26:03 ---Ajooooooooj brate ja kukam sa 17-icom puno mi trosi,ak ces mene pitat uzmi duo+ ak imas love,al pripremi se na potrosnju i na zamjenu radilice......
--- Kraj citata ---
pa trosi ti kad nije nastelan jbt..i due + ne postoji za keeway i neam zracno deu+ samo racing+..
uzmi si mhr replicu
shot
19
sekundar od roxa
multivar kevlar
i vozi dok se ne razleti!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju