Općenito > Generalno o skuterima
Dvaput hura za SlowRidera...
vktr:
--- Citat: SlowRider - 09 Srpanj, 2009, 22:39:52 ---Trenutno traje akcija za odrzavanje skutera kod mene, rijetka prilika koja se ne propusta :toothy12:
--- Kraj citata ---
ODRŽAVANJE???
misliš rolice remenje i slično ili se upuštaš i u kompliciranije radnje tipa fergazer štelung?
SlowRider:
--- Citat: vktr - 09 Srpanj, 2009, 22:55:34 ---ODRŽAVANJE???
misliš rolice remenje i slično ili se upuštaš i u kompliciranije radnje tipa fergazer štelung?
--- Kraj citata ---
moram priznati da ne mogu raditi apsolutno sve iz odredjenih i vrlo jednostavnih razloga (susjedi bacaju bombe, sada su godisnji pa da prosirim ponudu), ugovaram samo odredjene poslove i odredjene masine koje rijesavam brzo.
sorry, ali SF 100 nije na popisu, kao i silverstone koji me ubija od smrada plastike i nasiljenih dijelova koji mi paraju ruke.
vktr:
--- Citat: SlowRider - 09 Srpanj, 2009, 23:01:13 ---moram priznati da ne mogu raditi apsolutno sve iz odredjenih i vrlo jednostavnih razloga (susjedi bacaju bombe, sada su godisnji pa da prosirim ponudu), ugovaram samo odredjene poslove i odredjene masine koje rijesavam brzo.
sorry, ali SF 100 nije na popisu, kao i silverstone koji me ubija od smrada plastike i nasiljenih dijelova koji mi paraju ruke.
--- Kraj citata ---
Ali delorto je gore, pa je možda malo lakše?
fic:
tvoj skuter ne moze ni Chuck Norris poštelat :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
salim se :headbang:, jbt sad imas vremena, probaj ga sam doma postelat ;D
vktr:
--- Citat: fic - 09 Srpanj, 2009, 23:10:16 ---tvoj skuter ne moze ni Chuck Norris poštelat :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
salim se :headbang:, jbt sad imas vremena, probaj ga sam doma postelat ;D
--- Kraj citata ---
daj beži ti, mislio sam da je doritos kad sam vidio ove patike promjeni si avatar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju