Općenito > Generalno o skuterima
Dvaput hura za SlowRidera...
dhorvat:
Danas me nazvao Slow i reko da me čeka kad mi završi radno vrijeme, nađemo se i idemo kod mene. Ja prvo nisam dobro čuo o čemu se radi, a kad smo stigli kod mene izvadio je iz kutije el. blokadu. Moram priznat da sam se u početku malko ugodno iznenadio jer sam mu prije par dana reko da mi to treba do kraja sedmog mjeseca, kad ono... :o :o :o
I tako mi slažemo, skužimo da taj Aerox i nije u baš tako lošem stanju kako izgleda ( :toothy3:) i nakon 15 minuta mi upalimo motor, kad ono motor nejde s mjesta. Samo jednim pritiskom na gumbić OFF gasi se stacionarni mod i pali se blokada. :toothy11:
Nakon par testnih vožnji, Slow je dotjerao blokadu da motor ide bolje a da istovremeno ne može preko 50 km/h i tijekom vožnje se bez problema pali-gasi blokada. A sada najbolja stvar: blokada se može i upaliti gašenjem kontakta. Drugim rječima, u vožnji na trenutak okrenem ključ i vratim nazad i blokada je upaljena. Mojoj sreći nema kraja :drunken_smilie:
Evo je: :party0048:
Scoot_Fan:
uuuuu Hi-Tech :notworthy:
svaka cast :toothy3:
R@kija:
aaaaa..kaje to ond anas stisko kad ste stali kod mene..stalo nes biiippp..hahah kralju slow eeeeeeee nadite mi kupca za felgu hahahah
andy:
J#benoooooooooo.. Svaka vam dala, tj. Slow a ne Horvatu :P :headbang:
dhorvat:
--- Citat: andy - 29 Lipanj, 2009, 22:55:24 ---Svaka vam dala, tj. Slow a ne Horvatu :P :headbang:
--- Kraj citata ---
Dabogda ti cura više ne dala :thefinger:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju