Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-vilice
stex3105:
Cemu sluzi ovaj sraf na vilicama na runneru 50 ccm.
Benjamin:
Kolko znam tud se roka mast u vilice..
stex3105:
A da ne znas koja mast tu ide?
I jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu,sa magneta idu 4 zice i na koliko zica treba imati struje na dve zice ili na jednu?Isto se radi o runneru.
dino73n:
Kod runera je u jednoj vili amortizer a u drugoj opruga i koliko ja znam to je saraf koji drzi amortizer,a sto se tice struje kod runera te 4 zice su dvije faze za svijetlo i punjenje akumulatora i napajanje cdi-a i pick up a i ne znam o kojem se godistu radi ali trebalo bi da ima vise od 4 zice na bobinu tj cdi idu tri i to crvena(pickup) zelena(napajanje cdi-a) i bjela(masa ili ti zemlja) ide jos jedan snop sa 4 zice od kojih je jedna isto zelena i ide na bravu za gasenje i zuta plava i cini mi se siva koje idu u regler i siva i plava trebaju da imaju struju a zutu nesto nisan nikad probao pa ti ne mogu garantovat al mislim da bi i ona trebala imati nekog napona na sebi.
stex3105:
Kod mene idu 4 zice od magneta i to zuta,zelena,plava i siva.Na zelenoj imam oko 12-13 volti napona na zutoj oko 3-4 volti a na ovim drugima 0.5-0.3.Ne znam da li je to ispravno posto meni ne puni akumulator pa me to muci.A regler je ispravan i sve ostalo.Da li je to dobar napon?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju