Tehnički kutak > Tuning skutera

Slijepo crijevo na auspuhu, blokada ili ne?

<< < (2/13) > >>

speed:
ja kad sam na svom skinuo blokadu na variu isao je 78,a s odrezanim tuljcem 80,razlike nema

dino73n:
Ima razlike kako nema,recimo na MBK  ovetto jedna i jedina blokada je ta slijepa cijev na spuhu,motor ide 50kmh kad je odsjeces ide 75-80! Ali istina je i da na nekim motorima nije neka razlika,recimo italjet dragster,isao je 80kmh i sa cijevi i bez nje samo malo bolje ubrzanje poslije rezanja.

Biker(ss):

--- Citat: dino73n - 28 Lipanj, 2009, 22:48:15 ---Ima razlike kako nema,recimo na MBK  ovetto jedna i jedina blokada je ta slijepa cijev na spuhu,motor ide 50kmh kad je odsjeces ide 75-80! Ali istina je i da na nekim motorima nije neka razlika,recimo italjet dragster,isao je 80kmh i sa cijevi i bez nje samo malo bolje ubrzanje poslije rezanja.

--- Kraj citata ---
ljudi, ako vam nije jasno pogledajte protok zraka...pušite u nekakvu cjev kao primjer

oki1983:
kod mene za zipu ima neko crijevo,nije slijepo jer vodi do nekog cuda,neznam kako se zove,ali to kao sluzi za upuhivanje zraka u auspuh radi boljih eko normi,inace u auspuhu je katalizator,i sad i mene zanima jel se dobije sta rezanjem toga?

benelli:
ma kod nekih skutera je to samo radi eko normi a npr moj benelli je imao samo i kad sam mu odrezao je iso 80 a prije toga 50 max zadole 55 ali to sam odmah isti dan odrezao cim sam vidio da ne ide prko 50

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju