Tehnički kutak > Garaža

runner mhr replica

<< < (4/5) > >>

kuky_cepin:

--- Citat: sven_vx - 17 Studeni, 2009, 19:41:55 ---kao sto su i prije mene rekli stavi drugi spuh i to je to...ici ce tri puta bolje...

--- Kraj citata ---
znaam da mi trea drugi spuh..al motor i ovako po meni ide jako dobro..dobijem serijskog sra 150..i ubrzanju i na krajnjoj  :icon_thumright:...sta mislite jel slab genneli reverse za moj setup?

dhorvat:
Probaj stavit Dellorto 21 frg i E13 pa ćeš vidjet razliku. Dottore-ov stalker je bio brutala sa tim  :laughing7:

Makar na tvoj setup ja bi stavio Giannelli Reverse ili Yasuni R i ostalo kako i je  :icon_thumright:

kuky_cepin:

--- Citat: dhorvat - 17 Studeni, 2009, 19:58:46 ---Probaj stavit Dellorto 21 frg i E13 pa ćeš vidjet razliku. Dottore-ov stalker je bio brutala sa tim  :laughing7:

Makar na tvoj setup ja bi stavio Giannelli Reverse ili Yasuni R i ostalo kako i je  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
dellorto 21 i imam..i imam s6 gljivu..sam ju nisam jos stavio..vidit cu jos za spuh..duga je zima  :drunken_smilie:

_r0bi_:
...op op lijepa ranerica....e si imo kaki problema sa mhr replikom...ja bi na svog taj kit utrpo....to je 12-13 ks-a...jao pa to mora ici lijepo...a da...a ima tu jedan moj pajdo...i kaze da je kit stvarno ok nikakih problema nije imo s njim,ista ranerica ko tvoja samo crna nznm koje godiste.....ajd dojdi da ja to provozam heh...da znam o cem se radi tj. kako taj kit funkcionira......ooo da :glasses9: :icon_thumright:

kuky_cepin:

--- Citat: _r0bi_ - 17 Studeni, 2009, 21:59:59 ---...op op lijepa ranerica....e si imo kaki problema sa mhr replikom...ja bi na svog taj kit utrpo....to je 12-13 ks-a...jao pa to mora ici lijepo...a da...a ima tu jedan moj pajdo...i kaze da je kit stvarno ok nikakih problema nije imo s njim,ista ranerica ko tvoja samo crna nznm koje godiste.....ajd dojdi da ja to provozam heh...da znam o cem se radi tj. kako taj kit funkcionira......ooo da :glasses9: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma nikakih problema..sam ga trea ugrijat..i onda samo gass...ja sam napravio nekih 5,6 tkm..s replikom..i kad sam rastavljo sad masinu..nea nijednog risa nista..ko novi je kit jos  :frajer:..da al mjenjaj odma i radilicu..ja sam mislio da ce mi drzat i seriska kit taj..al je osla nakon 5 tisuca..sad sam stavio s6 radilicu..i sad mora ic pun k**ra*  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju