Općenito > Generalno o skuterima
Koji sportak od 125ccm?
filiplatinovicz:
bolje uzet nešto jače....
metalac:
--- Citat: Doomsday - 03 Svibanj, 2007, 00:35:42 ---Ili, ako se zaljubi u nju, uvik je može dignit na 29 konja... :toothy9:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Genesis051:
U principu ne podržavam tuniranje... skloniji sam rješenju (kao što piše djed), da se pare potroše na original od 29 KS... Ako već nije upitni "izvor investicija", bolje uzet tvorničko izdanje od 29 KS... ili, zajedno, nešto od 250 ccm... itd...
Ali najprije neka "poživi", da savlada bez lomova, i ostalih (ozbiljnih) povreda, do svoje 18.-e godine... :laughing6: :happy3: :happy6:
filiplatinovicz:
mislim da se ne radi o tuniranju, nego o takozvanom otvaranju (svojwevrsnom deblokiranju)... ono sam o jačem napisao zbog granične opterećenosti malog stroja, koji i nije dugovječan...
StreetRunner:
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 05:54:35 ---mislim da se ne radi o tuniranju, nego o takozvanom otvaranju (svojwevrsnom deblokiranju)... ono sam o jačem napisao zbog granične opterećenosti malog stroja, koji i nije dugovječan...
--- Kraj citata ---
ja mislin da je tu elektronika u pitanju.A što se tiče tuniranja stavi se kit i auspuh i mislin sportska elektronika ako se hoće izvuć iz njega najviše
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju