Tehnički kutak > Tuning skutera
laser x pro
elmir:
interesuje me spuh laser x pro.. nasao sam sebi za gileru i sad me zanima da li to stavljati na serijsku skuju? u buducnosti bi i stavio polini speed control vario i neke tvrdje federe kvacila.. bili to funkcionisalo zajedno ili je ovaj spuh namjenjen za nekog nakitanog skutera?? pozz
doritos:
...radit ce ok laser...i taj vario sto ces staviti bit ce super...samo ga nastelati i gasss...
Iwo SR Tuono:
dobar auspuh samo se nemoj iznenaditi u kvalitetu izrade, npr lak kojim je spuh prešprican pretvori ti se u koru i moraš špahtlom skidati, meni je progorila grana i na par mjesta pušta pored vara i tako...lijepo izgleda, pogtovo krom sa prigušivačima raznih veselih boja i tako, po grafovima je najjači ali evo, ti odluči, cjenovno su svi tu negdje...
elmir:
ali brine me to st ostavljam na zivu serijalu, da nije preotvoren? uz njega bi nabavio i kao sto sam rekao variomat, i stavio bi druge federe kvacila, bili to bilo dovoljno? sta bi jos trebalo uraditi? sta nastelati? dajte savjete novi sam u ovome ali me bas interesuje i kontam sam sebi raditi pa da se i ispraksiram :binkybaby: :headbang: :jerk:
radomir.g:
Laser x pro se preporucuje za malossi sport 70cc, znaci bice i ok za serijalu.. Trebaju ti lakse rolnice i tvrdji federi kvacila i to je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju