Tehnički kutak > Tuning skutera
Zamjena remena i rolica
Tino22:
--- Citat: marko189 - 02 Srpanj, 2009, 20:07:51 ---onaj mali prsten iza variomata nemoj dirat, to mora tako biti. (sajbica ona) a prsten na piksni od variomata ti je blokada. sad neznam sta ti nije jasno. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da ja nemam taj prsten na piksni od variomata..da je blokada skinuta..
Imam još jedan problem koji me muči a to je da odjednom se auspuh drugačije čuje,malo jače nego prije.To sam primijetio danas kad sam se vozio a jučer je sve bilo normalno :dontknow: Nikak nemogu skužiti dali to ima veze s tim što sam zamijenio remen i rolice ili se mižda katalizator raspao u auspuhu.. ??
Mrle Mrki:
mozda je puknuo negdje ili se odvido...si to provjerio?
Tino22:
--- Citat: Mrle Mrki - 03 Srpanj, 2009, 20:33:28 ---mozda je puknuo negdje ili se odvido...si to provjerio?
--- Kraj citata ---
Ups..nisam provjerio..Idem sad vidjet...
Provjerio,koliko sam vidio nigdje nije puknuo ili slično.. jedino preostaje da se katalizator raspao pa se sad čuje jače.
ivanm:
kad se raspadne katalizator, obično se promjeni zvuk, al nije glasniji u tom smislu, nego dijelovi katalizatora rondaju unutra..
Tino22:
--- Citat: ivanm - 04 Srpanj, 2009, 10:31:39 ---kad se raspadne katalizator, obično se promjeni zvuk, al nije glasniji u tom smislu, nego dijelovi katalizatora rondaju unutra..
--- Kraj citata ---
aha..tijekom vožnje nisam primijetio da nešto ronda u auspuhu..neznam zašto je odjednom promijenio zvuk.Budem još jednom detaljno provjerio auspuh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju