Tehnički kutak > Garaža

Aerox R - the unleashed beast

<< < (4/5) > >>

t.s.s.t:
PROJEKT OBUSTAVLJEN ZBOG RECESIJE DO DALJNJEG!!!! To isto bi mogla napraviti vlast u RH sa Pelješkim mostom.

t.s.s.t:
Polini Super Speed kit 920 kn za gotovinu kod nas. Da li se to isplati uzimati kod nas ili se više isplati naručiti preko nekoga s foruma iz vana?

dhorvat:
Da se razumijemo... Ako se remen diže do vrha (kao kod mene nekoć davno na TOP variomatu) onda praktički nema potrebe za produljivanjem prijenosa  :nono:

Možda, ali maximalno 7 posto  :icon_thumright:

Ja sa serijskim "setupom" multivara (bez kemije) sam morao dići prijenos za čak 18% da bi dobio ono što TOP nudi u serijskoj ponudi  :toothy3:

Jedino kaj top vario nema tak dobar start ko multivar.  :dontknow:

Moj Trophy dok je bio u "mladim" danima sa ZX-om i TOP variomatom + TOP remenom (9907770) je išao debelo preko 100 po GPS-u!  :headbang:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Lipanj, 2009, 02:33:12 ---
--- Citat: t.s.s.t - 28 Lipanj, 2009, 21:26:20 ---svaka čast, nisam još otvarao prijenos ali ću sutra ak bude kiša

--- Kraj citata ---

Kaj na suho ne ide?  ;D

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

speed:

--- Citat: SlowRider - 28 Lipanj, 2009, 13:44:09 ---Sa variomatom top performances mozda i dobije, ako se gleda napredak po cukicama.

Uspio sam srediti multivar da dize remen do vrha (dlaka mu fali), za malo para puno muzike  :frajer:

--- Kraj citata ---
zanima me kak remen stoji na vrhu to,a kvacilo ne radi,tj da radi ne bi uspio slikati zbog brzine vrtnje radilice,a ovdje se i vide slova na remenu,

cist inf pitam :icon_tongue:

SlowRider:

--- Citat: speed - 02 Srpanj, 2009, 19:00:41 ---zanima me kak remen stoji na vrhu to,a kvacilo ne radi,tj da radi ne bi uspio slikati zbog brzine vrtnje radilice,a ovdje se i vide slova na remenu,

cist inf pitam :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

uslikano u mraku dok se radilica vrtila pa izgleda kao da stoji, inace imam mod za slikanje gdje se bas vidi vrtnja, ali ovako je bolje.

Evo jos jedan dokaz, lijeva crta pokazuje... a desna je sa necim drugim u prijenosu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju