Tehnički kutak > Tuning skutera

koji auspuh do 1400kn (sr50-morini) ?

<< < (2/2)

doritos:

--- Citat: zolla - 28 Lipanj, 2009, 14:30:45 ---rr-a sam htio al nisam mogao nać za morini..imao sam zx-a (ukrali mi ga) ...i dosta tih firmi sto rade s recimo giannelli-em leovince...itd ni nemaju tj nenaručuju za morini pošto je slaba potražnja ..

--- Kraj citata ---
...onda prodaj sr morinija i kupi sr minarelli i za njega imas sta ti srce zazeli :icon_thumright:...

Pupo:

--- Citat: zolla - 28 Lipanj, 2009, 14:30:45 ---rr-a sam htio al nisam mogao nać za morini..imao sam zx-a (ukrali mi ga) ...i dosta tih firmi sto rade s recimo giannelli-em leovince...itd ni nemaju tj nenaručuju za morini pošto je slaba potražnja ..

--- Kraj citata ---

Pila u ruke i pripasat. Nema ti druge ako hoćeš neki drugi auspuh. Nećeš biti ni prvi ni zadnji koji je to radio! Jel tako doritos?

doritos:

--- Citat: Area51 - 28 Lipanj, 2009, 14:37:07 ---Pila u ruke i pripasat. Nema ti druge ako hoćeš neki drugi auspuh. Nećeš biti ni prvi ni zadnji koji je to radio! Jel tako doritos?

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

tako je lega...samo sam ja taj spuh dao frajeru koji je to fenomenalno napravio, strucno :icon_thumright:...

zolla:
ma neželim niš pilit ..nego kupit fino novi za MORINI i gotovo..nije bitno jel rr il neki drugi ..samo sam htio druga mišljenja čut premda sam odma htio reverse ..al nisam provjerio dal ga ima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju