Općenito > Generalno o skuterima
Prelazak sa 50 ccm na više
filiplatinovicz:
ovaj Kymco, koji ti savjetuje Odin, stvarno je izvrstan i vrlo kvalitetan!
igor:
Cini mi se malo nezgodno ako iz Rijeke za neku sitnicu moram napraviti put od bar 200 km do najblizeg servisa u Karlovcu, za Lunu. Mozda bih trebao nesto ipak naci u Rijeci. Nisam nasao misljenje o Baotianu od 125, a neki nude i Benzhou 125. Je li to koliko para toliko muzike? Zbog stanja racuna i relativnim zadovoljstvom malim Baotianom trazim u donjem cjenovnom razredu. :sad3:
filiplatinovicz:
ima Kymco servis i na Krku, tamo im je košnica! A do Krka čas posla. Lijep izletić koji se svakom preporuča, osobito na jačem skutu. A i Karlovac nije na kraj svijeta... Ni neki drugi zastupnici još nemaju razgranatu mrezu servisa. Kymco je tu medju boljima. Na trzistu RH je 10 ljeta.
odin:
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 10:49:19 ---ima Kymco servis i na Krku, tamo im je košnica! A do Krka čas posla. Lijep izletić koji se svakom preporuča, osobito na jačem skutu. A i Karlovac nije na kraj svijeta... Ni neki drugi zastupnici još nemaju razgranatu mrezu servisa. Kymco je tu medju boljima. Na trzistu RH je 10 ljeta.
--- Kraj citata ---
Naravno, tu su i dva servisa u rijeci i puli, po jedan u opatiji, crikvenici, rabu, malom losinju, labinu, pazinu, rovinju i umagu :)
Da se ne micemo iz kruga od 100km od rijeke :) Mislim da nitko nema ni blizu tako jaku servisnu mrezu u istarskoj i PG-zupaniji :)
IZd:
Kupovina na Krku ti je definitivno dobar izbor, evo i mi se iz Zadra spremamo ići na Krk (po skuter, naravno!) ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju