Općenito > Oprema
zatamnjeni viziri za vemar kacige
majic_sk:
MOTO DEL VECHIO
ADRESA: Rimska 6
POŠTA: 44000
MJESTO: Sisak
TELEFON: 044 524-677
p.s. nemaju e-mail tak da se ne trebate trudit pronaći ga...
2. p.s. radnim danom rade od 9-17
Scoot_Fan:
AF motori nemaju :angry7:
-Poslan jos jedan E-mail u Trogir u Promoto, ako oni nemaju, mail ide u makarsku, ako tamo nema mogu se je%%%
-Majicu hvala na pomoci i broju, valjda ce imati za stunt mastera, Sisak mi je daleko, prvo cu probat narucit negdi blize Splitu, ali ni Sisak nije na kraju iskljucen :icon_thumright:
stunt_master:
i meni je malo daleko sisak al vidit ću...e ja često idem u makarsku gdje to ima ima li itko ikakve informacije o toj trgovini
Tommek:
ja narucio violi os (piaggio centar) dosao za dva dana.doduse prije godinu dana je tako bilo... :icon_thumright:
Scoot_Fan:
-Hvala na info Tommek, svaka informacija je dobrodosla, jos se trkeljamo s tim vizirima, nikako ih naci :angry7: :confused5:
-ali evo ovaj iduci tjedan ce bit presudan, ako ne bude ovaj iduci tjedan tu u okolici Splita, nakon 2tj trazenja, ja osobno ili odustajem od vizira, ili narucujem preko nekog piaggio centra. :dontknow:
-PS: Tommek kakva je kvaliteta tog vizira, jer mi je receno (preko veze :laughing7: ) u piaggiu da taj vizir dodatni nije kvalitetno napravljen jer ga ne radi Vemar, nego neka druga tvrtka, pa da dosta puse oko vizira, i da je buka puno veca, pa ako mozes napisat svoje iskustvo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju