Tehnički kutak > Tuning skutera
Tomos - klip ?
spy_hard:
znam da tomos (A3 ML model) nije skuter, vec moped, al et, za ove iskusnije jedno pitanje.......
otiso klip na tomosu, zajedno sa karikama. sad se pitam dali se moze stavit... hocu rec, dali postoji neki bolji klip... sportski il tak nes' da poboljsa performanse i brzinu posto vec moram uzimat novi.... :(
ako nema, nista onda, znal ko gdje ima novih, orginal uzet ??? ???
benelli:
--- Citat: spy_hard - 27 Lipanj, 2009, 20:36:50 ---znam da tomos (A3 ML model) nije skuter, vec moped, al et, za ove iskusnije jedno pitanje.......
otiso klip na tomosu, zajedno sa karikama. sad se pitam dali se moze stavit... hocu rec, dali postoji neki bolji klip... sportski il tak nes' da poboljsa performanse i brzinu posto vec moram uzimat novi.... :(
ako nema, nista onda, znal ko gdje ima novih, orginal uzet ??? ???
--- Kraj citata ---
original klip na automatiku je od 38,mozes stavit od atexa,bt-a i ... oni imaju 38l tj ima gornju kariku na vrhu ali nemas nista ako ne stavis neku rezu ili veci karb ja sam imao 38l i dobio sam dosta ali sam imao lipnika i karb od 17.5
spy_hard:
karburator je trenutno Dellorto SHA 14 12, ali nevjerujem da cu stavljati novi karb jer ne znam i nevjerujem da ima se gdje nabavit ovdje u Bosni... pogotv u Tuzli...
nista onda... hvala na odg :icon_thumright:
ivanm:
stavi 38L klip, ja sam ga platio 80 kn, neki tajvanski al na APN-cu radi već 20 000 km..
gokiSP:
osjeti se i kad stavis samo 38l bez iceg drugog..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju