Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna prloblematus
luna500rr:
Jučer očistio lamelice, bilo malo prašine i sada se negasi pri punom gasu, ali se gasi na ler gasu i guši se kao luda. Filter zraka i spuh sam joj očistio, začepio onu sljepu cjev na grani auspuha i stavio novi dihtng od klingerita, sada prducka kao ptičica ali neradi kako treba...
Karb je serijski 19 mm izlaz, a zbog suženja u sredini karba je to zapravo kao 16mm, serijska je i dizna 68...
Isprva nije povukao ulje pa sam istekao cjev od ulja i ulio mješavinu...
Ima li tko kakvu ideju, sutra cu ponovo pokušat očistiti karburator totalno i ispuhat ga kompresorom, i staviti staru svjećicu od moje lune...
Na full gasu se vrti malo brže nego obična luna na ler-gasu, a na puštanje gasa se gasi...
Želio bih je napraviti da mi se rođak može učit vozit motor, s moga ce pasti sigurno a njegov stoji u kutu garaže pun novog goriva i ulja i nemiče se već puna 4 mjeseca... PLIZZZZ....... hElP :help:
doritos:
...bokte prodaj to korito i kupi posteni skuter da se svaki dan vozas a ne to sto imas...
luna500rr:
moja luna radi bez problema i pere sve moguće serijske pedesetke, a ovu je lunu pokvario neki debil iz Gornjeg Podbablja, išao skidati blokadu s lune i poremetio uljnu, pumpu karburator i pukao neku sajlu IZ MRZNJE STO JE SE NJEGOVA GILERA POKVARILA DVA PUTA DOK JE SERIJSKA LUNA S BLOKADOM BEZ IJEDNOG KVARA PRESLA +7000Km...
Ja se vozam svaki dan i danas sam napravio 130km od cega 80km iz jednog puta bez ijednog kvara ikada...
doritos:
--- Citat: luna500rr - 16 Srpanj, 2009, 22:10:10 ---moja luna radi bez problema i pere sve moguće serijske pedesetke, a ovu je lunu pokvario neki debil iz Gornjeg Podbablja, išao skidati blokadu s lune i poremetio uljnu, pumpu karburator i pukao neku sajlu IZ MRZNJE STO JE SE NJEGOVA GILERA POKVARILA DVA PUTA DOK JE SERIJSKA LUNA S BLOKADOM BEZ IJEDNOG KVARA PRESLA +7000Km...
Ja se vozam svaki dan i danas sam napravio 130km od cega 80km iz jednog puta bez ijednog kvara ikada...
--- Kraj citata ---
...sta dajes drugima da ti kopaju po skuteru, teraj ih u k**ra*...das jedino prijatelju u kog imas povjerenje da ti ga sredi ili malo provoza i ciao...i ti si lud... :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: doritos - 16 Srpanj, 2009, 22:15:36 --- ...sta dajes drugima da ti kopaju po skuteru, teraj ih u k**ra*...das jedino prijatelju u kog imas povjerenje da ti ga sredi ili malo provoza i ciao...i ti si lud... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Meni nije nitko kopao nego prijatelju, moja luna radi bez greške :icon_biggrin:
Ajde reci samo otprilike sto bih radio, dosadno mi je cjelo jutro, mislim da ce mi sutra bit jos dosadnije ako kisa bude padala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju