Općenito > Propisi

naljepnica od registracije

<< < (4/9) > >>

gokiSP:
ja kad sam bio na praksi u tehnickom nisam ljepio onom ko nije htio...

..::IVKULJA::..:

--- Citat: zoki_NRG - 27 Lipanj, 2009, 18:47:31 ---nema te osobe koja ce meni na scoot zalijepiti naljepnicu...

a za auto...ako se lijepi izvana...jos bolje za drzavu, zaposlit ce nekoliko murjaka vise koji ce to odljepljivat po parkiralistima da bi mogli vise zaradit poslje
looool  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

to sam i ja mislio pa da mi nije naljepio nebi proso tehnicki

marko.p:
meni je naljepio na masku, pred njim sam ju skinuo u bacio, kaže on meni, kaznu ćeš dobit a ja njemu, da,da, dobro....nikad to nisam naljepio na skuter...a nova je na autu izvana, sama će past kad ju sunce sje..

Nikon:

--- Citat: Area51 - 26 Lipanj, 2009, 19:29:47 ---Meni nikad neljepi nalju, uvijek ju ubaci u fascikli sa ostalim dokumentima pa onda ja ljepim di hoću. Bilo išao skuterom, autom, kombijem...

--- Kraj citata ---

legendo ovo ti je novi zakon, od prije misec dana ti dodje i nalipi...

neda ti je u ruke uopce da je slucajno nebi nezalipia  :toothy11:

meni su je papci nasrid vizira nalipili  :toothy11:

BM0021:
Sad svi ljepe odma tamo jer po serijskom broju naljepnice se zna ko je pregledavao auto/motor i nema vise zajebancije jer oni snose odgovornost. Za auto su isto vanjske sad ali su puno manje, valjda 1/4 starih i ne odljepljuju se lako, ja sam vec par puta miniwashem prao auto i jos je gore. Ako je susretljiv tip na tehnickom onda te bar pita di da je zaljepi al mora bit na prednjoj strani skutera...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju